Много хора ни отписваха, но ние ние цял сезон играем

...
Много хора ни отписваха, но ние ние цял сезон играем
Коментари Харесай

Димитър Ангелов: На финала ще играем освободено

" Много хора ни отписваха, само че ние ние цялостен сезон играем добре. Момчетата имаха вяра, че можем да реализираме този резултат и започнахме като някакъв новобранец. Никой не ни броеше, само че видяхте, че и два мача играехме добре и мисля, че справедливо сме на край ", разяснява старши треньорът на баскетболния Левски Димитър Ангелов след класирането за финала на шампионата за Купата на България.

" Финалът е изключително съревнование. Там постоянно любимецът е под огромно напрежение. Ние излизаме като новобранци, за нас самото класиране е триумф и ще играем безусловно освободени. Смятам, че имаме шансове, не сме обречени. За нас, който и да се падне на финала и двата тима са доста мощни. Ние с Балкан много години имаме съревнование. Който и да се падне, за нас е без значение ", добави Ангелов.
 Левски пречупи Левски пречупи " акулите " и доближи до шести следващ край за Купата на България
" Да, мисля, че с тройката на Златин Георгиев душевен ги пречупихме. Но ние водихме 35 минути в срещата, тъй че считам, че ние бяхме по-добрият тим през днешния ден ", приключи наставникът на " сините ".

Снимки: Владимир Иванов
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР