Много хора мислят, че между любовта и зодиите няма нищо

...
Много хора мислят, че между любовта и зодиите няма нищо
Коментари Харесай

Любов с някоя от тези зодии е истински кошмар

Много хора мислят, че сред любовта и зодиите няма нищо общо, само че от време на време това не е по този начин. Някои зодии и техните представители могат да бъдат същински призрачен сън за сантиментални връзки.

Жените от зодия Козирог

Те не демонстрират близки взаимоотношения и не споделят на колегата си, че го обичат. Можете да разчитате на тях в сложни моменти, само че какъв брой време би издържал мъж, чиято жена не му демонстрира, че го обича. Можете обаче да сте сигурни, че дамите от тази зодия не вършат интриги, само че и не са склонни на взаимни отстъпки. Те не се помиряват с нищо, само че пък в случай че сте задоволително търпеливи ще разтопите леденото им сърце и ще ги накарате да се ухилен.
 Зодиите, които не могат да обичат! Стойте надалеч от тях Зодиите, които не могат да обичат! Стойте надалеч от тях
Всеки един мечтае за обич и семейство. Колкото и изненадващо да е, има зодиакални знаци, които не изпитват потребност от това и то не е на...

Жените от зодия Водолей

Те могат да бъдат доста благи и уязвими, само че след сватбата се трансформират фрапантно. Само за ден тя може да изяви искания за година напред и даже за цяла войска. Ако решите обаче да се разведете с нея, това ще се окаже още по-голяма неточност, в сравнение с да живеете дружно. Решите ли да я оставите – Адът ще се стовари върху вас.

Жените от Скорпион

Те са доста буйни, то пристрастеността замъглява съзнанието им. Спират да се грижат за семейството, зарязват всичко, тъй като не се усещат обичани. Ако половинката им не осъзнае, че те чакат да получават цветя, бонбони и сантиментални жестове непрекъснато, ще си навлекат единствено проблеми и кахъри за неопределен срок. Те също по този начин са извънредно ревностни и половинката им няма да мръдне и метър, в случай че не им каже в детайли къде отива и за какво. Също по този начин, би трябвало да свикнете с тяхната промяна на характера им.

Жените от Рак

Ако те са ядосани, то целият свят ще го разбере. Често половинката им остава в неразбиране за какво любовта му е ядосана. Изключително са ревностни и подозират във всеки един миг мъжа до себе си. Също по този начин, даже и да слаби в никакъв случай няма да си го признаят. Ако тя спре да ви подрежда и не ви споделя какво да извършите, то тогава нещата във връзката са доста зле.

Жените от Овен

Могат да бъдат доста капризни и да изискват цялото внимание върху себе си. Повишаването на гласа вкъщи не ни коства. Жената бързо ще откри метод по какъв начин да си обезпечи спокоен и спокоен живот. Те не са и най-верните, тъй че би трябвало да внимавате доста с тях.

Жените от Телец

Те могат да бъдат същински актриси. Те постоянно са прави и просто няма смисъл да спорите с тях. Примерете се с това и бъдете тихи.
 Фразите, които ще създадат връзката ви по-силна Фразите, които ще създадат връзката ви по-силна
Ако мислите, че единствено дамите обичат похвали, грешите. Хубавите думи са също толкоз значими и за мъжете. И в тази ситуация не става въпрос са...

Жени от Близнаци

С тях е доста мъчно. Ако желаете да мислите непрекъснато къде са и какво вършат, то тогава можете и да съумеете. Всеки мъж с такава жена, би трябвало да бъде подготвен на непрекъсната смяна. Тя ще бърза постоянно сред доста неща – работа, семейство, кино вечер с приятелки и така нататък

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР