Много хора мислят, че колкото по-млада е жената, толкова по-привлекателна

...
Много хора мислят, че колкото по-млада е жената, толкова по-привлекателна
Коментари Харесай

10 причини, поради които мъжете харесват по-възрастни жени

Много хора мислят, че колкото по-млада е дамата, толкоз по-привлекателна е за противоположния пол. Смята се, че младите дами наподобяват по-добре и по тази причина мъжете ги харесват повече.
Ето за какво някои дами се срамят от тяхната възраст. Истината обаче е, че мъжете избират по-възрастните дами по-често.
По-възрастните дами могат да скрият възрастта си или да имат по-ниско самочувствие, тъй като не са млади и не наподобяват привлекателни. Оказа се обаче, че такива дами имат някои преимущества пред младите девойки, които са привлекателни за доста мъже.
Днес сме подготвили забавна информация за вас. Ето лист на аргументите, заради които мъжете харесват възрастните дами. Това ще ви помогне да разберете за какво ви харесват по-младите мъже. Също по този начин ще предоставим на младите дами някои препоръки по какъв начин да бъдат привлекателни за мъжете.

# 1 По-възрастните дами управляват своите хормони
Всички знаем, че хормоните оказват въздействие върху настроението и страстите ни. Ето за какво по-младите приятелки са по-емоционални и могат да провокират още кавги. По-възрастните дами управляват хормоните си и не оказват напън върху мъжете прочувствено. Ето за какво те са привлекателни. Така че, по-младите дами би трябвало да се научат да управляват своите страсти и промени в настроението.

# 2 По-възрастните дами знаят какво вършат в леглото
Нека да се надигнем пред него, сексът е една от най-важните елементи на сантименталната връзка. По-възрастните дами имат по-голям опит и познават тялото си съвършено, което улеснява мъжете да се радват на нея. Младите дами би трябвало да опознаят тялото си, с цел да получат по-голямо наслаждение от секса.

# 3 По-възрастните дами не са захласнати от формата на тялото си
По-възрастните дами нормално не се интересуват от това да имат съвършена форма на тялото. Те имат привлекателни и естествени криви, които наподобяват в действителност привлекателни. Ето за какво мъжете обичат по-възрастните дами. Така че, с цел да бъдат привлекателни за мъжете, младите дами би трябвало да се гордеят с тялото си и да спрат да се пробват да отстранят всичките си дефекти.

# 4 По-възрастните дами не са склонни да маркират мъж като " другар "
Младите дами също са захласнати от сантиментални взаимоотношения. Те желаят всичко да бъде съществено. По-възрастните дами са имали доста връзки и може да са изтощени от тях. Те не желаят още веднъж да претърпяват този прочувствен стрес. Мъжете нормално не харесват никакви отговорности, тъй че по тази причина по-скоро харесват възрастните дами.

# 5 По-възрастните дами са по-независими
Най-вероятно възрастните дами към този момент имат лична кариера и личен живот. Мъжете считат, че независимостта е доста привлекателна. Тайната е, че по-възрастната жена в никакъв случай няма да пренебрегне личния си живот, кариера и потребности на по-младия мъж. Така че по-младите дами би трябвало да се съсредоточат върху личния си живот и потребности.

# 6 По-възрастните дами знаят по какъв начин да демонстрират престиж
По-възрастните дами са уверени и самостоятелни. Те знаят какво желаят и в никакъв случай няма да разрешат на някой да ги управлява. Мъжете считат, че тези функционалности са привлекателни. Младите дами би трябвало да са по-уверени.

# 7 По-възрастните дами не гледат по-младите си любовници
По-възрастните дами не гледат по-младите си мъже. Някои от тях може да имат деца, други могат да имат чиновници. Както и да е, по-възрастната жена постоянно има доста хора, които да се гледат. Ето за какво те търсят малко разтуха и обич с мъжа си, вместо да вършат връзката си цялостна с кавги.

# 8 Собствени пари, кола и къща
Младите дами доста рядко имат кола, къща и доста пари и чакат мъжете им да им дават всички тези неща. По-възрастните дами нормално са към този момент богати. Те не изискват всички тези неща от своите хора. По-младите дами би трябвало да престанат да желаят прекалено много от своите мъже, да бъдат по-независими и да се съсредоточат върху личните си потребности и цели.

# 9 По-възрастните дами имат опит
По-възрастните дами нормално се претърпяват във всички аспекти на живота. Те имат опит в сантименталните връзки, кариерата и живота като цяло. Това ги прави интелигентни и забавни хора.
Такива дами могат да водят забавен диалог. Младите дами би трябвало да разширят съзнанието си, да не бъдат наивни и би трябвало да са подготвени да дават на хората своето мнение. Мъжете постоянно ще почитат тази жена.

# 10 По-възрастните дами са по-малко егоистични в леглото
Може би по-възрастната жена е признателна за всяка обич и внимание, което младите мъже им дават, или може би тъй като те имат огромен опит в любовта и сантименталните връзки. Както и да е, тези дами нормално са по-малко егоистични в леглото.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР