Много хора използват Tinder редовно, но и на много от

...
Много хора използват Tinder редовно, но и на много от
Коментари Харесай

Пет трика, с които да познаеш фалшив Tinder профил

Много хора употребяват Tinder постоянно, само че и на доста от тях се е случвало при срещата онлайн готината Антония от през вчерашния ден да се окаже Антон

Това написа каналът на във vbox7 Ето няколко трика, по които ще познаете подправения профил в Tinder:

И късата информация е информация

Винаги четете описанието в профила, тъй като съществуването на информация е по-добре от неналичието на такава. Ако има единствено фотография и нищо друго – запалете лампата на подозрението.

Толкова красив/а, че чак да не повярваш

Красиви хора доста – факт! И в случай че този, на който сте дали надясно е от тях, само че фотосите съмнително припомнят стокови фрагменти или корици на списания, замислете се. Какво ли прави тази моделка от Дубай баш при тебе – Пешо от Люлин?

Не обича да написа, да приказва също

Не търсим Иван Вазов в Тиндър, обаче в случай че не може да ти даде нито един съответен отговор или информация за себе си – нещата не са добре. Ако отхвърля да си даде телефона или най-малко да се чуете за малко преди срещата – най-добре среща да няма.

Липсва фотография

Честно казано, когато забележим профил без фотография в Тиндър – изтръпваме. Когато са снимани очи, ръце, котки и пейзажи също. Ако индивидът не може да си покаже лицето в тъкмо това приложение – бягай надалеч.

Обича локуми и ги разтяга непрекъснато

Може да ти написа до пристъп денонощно, само че отхвърля да се видите. След месец, два, шест също отхвърля, а след година ти споделя, че ще си намерения. Най-вероятно си уцелил или вуйна Пенка от Горубляне, баба ти Сийка, която навлиза в тайните на интернета или Гошко от Обеля – уединен и в никакъв случай не вкусил женска милувка. Не се занимавай и давай на ляво. Истинските са някъде там и те чакат!
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР