Много хора днес нахлуха в магазините и започнаха да пазаруват

...
Много хора днес нахлуха в магазините и започнаха да пазаруват
Коментари Харесай

Трескаво пазаруване на подаръци и украса, преди затварянето в петък

Много хора през днешния ден нахлуха в магазините и започнаха да пазарят за коледните празници, написа Стандарт. Предложението на здравния министър за затваряне на учебни заведения, магазини и заведения за хранене от петък докара предколедната суматоха и вкара хората в мол овете.

Опашки от сутринта в Джъмбо, всеобщо купуват декорация и дарове за Коледа.

Ако ни затворят, няма по какъв начин да не купим играчки за децата и декорация за дома, съобщи софиянка, пристигнала с двете си деца да пазари.

Тя сподели, че с нейните съседки са си разделили огромните магазините, с цел да могат в идващите три дни да купят най-необходимото за идните празници. На входа има опашка, съблюдава се дистанцията, само че в магазина спазването й е невероятно, има и хора с маски под брадата, тъй като не могат да дишат от горещината и големите колички, които бутат.

Моловете също са цялостни. Хората всеобщо пазарят облекла за възможната карантина, коледна декорация, домашни използва. Сладкарниците са претъпкани, питателните магазини - също.

Дистанцията обаче се съблюдава. На изходите им още веднъж стърчат пакетите с тоалетна хартия и мокри кърпички в препълнените колички.

Огромни опашки се вият в аптеките на мол овете. Опашки има и на банкоматите. Някои от магазините към този момент са фамирали, а тези, които работят смъкват цените всеки ден

Заради Черния петък марковите магазини за детски артикули оповестиха от пенеделник понижения до 60 %. Днес обаче отстъпките към този момент стигат до 80 %. Казаха ни да смъкваме всеобщо цените и да стоим, до момента в който има клиенти. Каквото можем, да продадем до петък, съобщи продавачка в един от столичвите мол ове
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР