Много грозни атаки имаше срещу нас, като еманацията им беше

...
Много грозни атаки имаше срещу нас, като еманацията им беше
Коментари Харесай

Нанков: Кирил Петков и Асен Василев са пародия на Дон Кихот и Санчо Панса

„ Много грозни офанзиви имаше против нас, като еманацията им беше противозаконният арест на водача ни Бойко Борисов. Много човешки ориси бяха разрушени и доста хора бяха излишно охулени при „ изчегъртването “ на ГЕРБ. Българите се убедиха с времето, че всичко е било политическо „ дрънчене на оръжия “ без никакви доказателства “.

Това написа в края на предизборната акция лидерът на листата на ГЕРБ в Ловеч Николай Нанков.

„ Промяната заливаше ефира с анти-ГЕРБ фойерверки. Но какво получиха жителите от Промяната – подправени зрелища и галопираща инфлация. Получиха една подигравка на Дон Кихот и Санчо Панса – Кирил Петков и Асен Василев, които в този момент обикалят страната с пъстрота рейс „ Росинант “, измислят си вятърни мелници и водят безплодни борби с тях . А действителните проблеми на хората не просто не получават решения. А се усилват от ден дневно “, твърди той.

Политикът счита, че поради проваленото ръководство на Промяната за първи път от десетилетия българите са заживели със страха от мраз и апетит, като при Виденовата зима – възприятие, което всички се надявахме да е останало в предишния век дружно с политиците, които го провокираха.

Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР