Много е вероятно селекционерът на националния отбор по футбол Младен

...
Много е вероятно селекционерът на националния отбор по футбол Младен
Коментари Харесай

Кръстаич върти номер на Перуките, бяга в Израел!

Много е евентуално селекционерът на националния тим по футбол Младен Кръстаич да напусне поста си до седмици, пишат сръбските медии. Според тях той е любимец да стане треньор на израелския Макаби (Хайфа). Тимът се бори за шампионската купа в локалното състезание.

„ Кръстаич ще напусне позицията в българския народен тим, тъй като ще би трябвало да поеме тима на Макаби (Хайфа) от Израел “, пишат в сръбския " Блиц ". Според тях треньорът ще получава 400 000 евро годишно, което е много повече от заплатата, която му цакат Боби и Ко.

В момента Кръстаич се разписва под 24 000 евро месечно, с цел да може Черна гора и Унгария да ни пердашат като брашнян чувал.

Настоящият треньор на израелския отбор Барак Бахар след края на сезона ще застане отпред на сръбския гранд Цървена звезда, а Кръстаич е любимец за негов заместител.

49-годишният експерт, който сега е начало на България, има опит в израелското състезание. Той води другия локален гранд Макаби (Тел Авив) през сезон 2021/22.

Според информациите търговецът на ракия Кръстаич не може да одобри острите рецензии по негов адрес за представянето на националния тим на България. Той чудесно е схванал, че кликата на перуките отпред на БФС го готви за изкупоителна жертва на следващия си неуспех и счита да ги прецака, като си тръгне преди да го уволнят.

В същото време сърбинът не оправда упованията, откакто националния ни отбор стартира с две провали в квалификациите за Евро 2024 с 0:1 в Разград от Черна гора с 0:3 от Унгария в Будапеща.

Сърбинът пое България през последния цикъл на Лигата на нациите.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР