Много домакини избягват да правят палачинки, защото си мислят, че

...
Много домакини избягват да правят палачинки, защото си мислят, че
Коментари Харесай

Лесни палачинки, които винаги стават добре

Много домакини заобикалят да вършат палачинки, тъй като си мислят, че са доста комплицирани и няма да се оправят. Истината е, че палачинките са едни от най-лесните предписания, които можем да създадем вкъщи, стига да знаем главните правила за това.
Съвет 1: За да извършите съвършените палачинки, безусловно би трябвало да разполагате с незалепващ тиган! Няма да се получат, в случай че тиганът ви е от старите и залепва, тъй че това е едно от най-важните условия, с цел да извършите идеалните палачинки.
Съвет 2: Непременно извадете всички артикули на стайна температура, тъй че при подготвяне да няма огромна разлика в градусите и да се получат пухкави и вкусни.
Ето я и нашата рецепта за 8-10 бр. палачинки:
 Най-бързата палачинка на фурна за закуска Най-бързата палачинка на фурна за закуска
Всеки обича палачинки за закуска. Те са вкусни, основават чувството за уют, обич и разсънват сетивата. Приготвянето им обаче може да отн...
Необходими артикули:
- 2 яйца
- 200 мл прясно мляко
- 200 мл вода
- брашно до приемане на консистенцията на боза
 Пухкави палачинки без яйца Пухкави палачинки без яйца
Едва ли има човек, който не обича палачинки. Но с изключение на по класическата рецепта, можем да ги приготвим и по различен метод. Предлагаме вариан...
Начин на подготвяне:
Разбийте добре яйцата, прибавете към тях прясното мляко и водата, след което още веднъж разбийте добре. Брашното започнете да добавяте последователно. Разбивайте добре и когато се получи гъста примес като боза, е време да спрете да добавяте брашно и да преминете към приготвянето на палачинките.
Нагорещете един тиган и излейте един черпак от сместа, разлейте добре, с цел да стане тънка палачинката и по-късно оставете за 1-2 минути от страна. Не е нужно даже да употребявате лой, по този начин ще извършите палачинките по-малко тежки и доста вкусни.
Да ви е сладко!
 

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР