Много често, захласнати по витрините в търсене на подаръци за

...
Много често, захласнати по витрините в търсене на подаръци за
Коментари Харесай

Тази Коледа не подарявай вещи, подари здраве!

Много постоянно, захласнати по витрините в търсене на дарове за обичаните хора, забравяме да обърнем внимание на себе си. Коледните безредици ни карат да забравим какъв брой значими сме ние самите и какъв брой скъпо е да бъдем здрави, задоволително мощни и уверени, да слагаме нови цели пред себе си и да ги реализираме.

Здравето не е измерение единствено на тялото, то е мощ и хубост, самочувствие и по-добро качество на живот! Краят на годината е моментът, в който всеки прави своята равносметка, задава си въпроси- какво е постигнал и какво не е съумял!

Сега е моментът да започнете да се грижите за тялото си.

Сега е моментът да станете част от тима! Да упражнявате в най-модерните клубове в страната. Да бъдете част от най-голямата фитнес общественост в България и да се възползвате от всичките ѝ благоприятни условия и привилегии!

Само в този момент имате опцията да се възползвате от ужасно коледно предложение! Всеки, който съобщи своята карта до края на месец декември, ще получи 15% отстъпка върху целия интервал на контракта! Към това ще получите и БЕЗПЛАТЕН РЕЛАКС ДЕН В МАРИНА СПА. Спа центърът се намира на територията на Pulse Fitness & Spa Platinum. Ще може да се насладите на същинска детонация за тялото и душата. Експертите и естетите на Марина Спа знаят какво е най-хубавото за Вас!

 Тази Коледа не подарявай движимости, подари здраве!

Подарете си здраве, хубост, самочувствие и мощ!

Станете част от Jenite.bg във Фейсбук!
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР