Много често се подценяваме. Завиждаме на лидерите на големи компании,

...
Много често се подценяваме. Завиждаме на лидерите на големи компании,
Коментари Харесай

Вие сте по-успешни, отколкото си мислите: Няколко признака

Много постоянно се подценяваме. Завиждаме на водачите на огромни компании, на милионери, които имат такива приходи, за които в никакъв случай не сме мечтали, и виждаме триумфа, който в никакъв случай няма да реализираме.

Но в случай че преследвате задачите си, учите се и изграждате верните връзки, тогава евентуално можете да извършите повече, в сравнение с сте мечтали.

Разказваме за тези признаци, които демонстрират, че ще бъдете по-успешни, в сравнение с можете да си визиите.

 Снимка 326550
Източник:

Винаги търсите по-добър метод да извършите нещо ново

Какво мислите по-често - за предишното или за бъдещето? Експертите споделят, че тези хора, които са ориентирани към бъдещето, които се стремят да вземат решение проблемите по най-хубавия вероятен метод, съумяват.

Обратното, а точно съпротивата против всевъзможни промени, може доста да съсипе кариерата ви, по този начин както вреди и на напредъка при огромните компании.

Наистина сполучливите хора се стремят към нещо ново, изследват способи за решение на остарели проблеми по нови способи.

Имате ясна визия за живота, който желаете да имате

Това качество е значимо, само че е належащо да разберете, че тази престава би трябвало да се промени и да се развива с течение на времето.

Най-важното е, че не би трябвало да ходите на работа за краткосрочна полза, като да вземем за пример заплата.

Вместо да мислите, каква работа бихте желали да имате, попитайте се какъв живот бихте желали да имате. И тогава помислете по какъв начин вашата работи се вписва в тази картина.

Дори в случай че имате ясна визия за години напред, можете да си зададете въпроса какъв би бил идеалният ви ден, с какви хора бихте желали да поддържате връзка.

 Снимка 263367
Източник:

Използвате неповторимите си умения

Ако употребявате неповторимите си умения, които имате единствено вие, първо, това ви прави по-щастливи, и второ, вършите по-добре работата си.

Освен това, в очите на другите, придобивате почитание, което ви разрешава да постигнете повече.

Не се страхувате от неуспехите

Експертите означават, че всички най-големи компании - като Apple, Гугъл, Фейсбук и Amazon - не се опасяват от инцидентни провали и неуспехи.

Най-малко това би означавало, че сте пробвали нещо ново. Ако желаете да бъдете сполучливи, би трябвало да погледнете към тази тактичност.

Има единствено един метод да не се търпят провали - да не опитваш и да се стремиш към новото и към по-доброто, само че в този случай освен ще се провалиш, само че няма да постигнеш триумф.

Готови сте да поемете пресметнати опасности

Ще бъде мъчно да намерите човек, който е направил сполучлива кариера, само че в това време в никакъв случай не е рискувал.

Почти всички сполучливи шефове на компании или милионери в даден миг от живота си бяха принудени да поемат опасности. Както самите те признават, даже и при положение на крах, не съжаляват за опита си да рискуват.

Поради това те са постигнали такива резултати.

 Снимка 325330
Източник:

Отнасяте се добре с хората, даже и с тези, които не са ваши шефове

Всички сполучливи хора означават, че е належащо да поддържате положителни връзки с хората, без значение от тяхната позиция, без значение дали са сътрудници или познати.

Факт е, че положителните взаимоотношения и връзки с хората в даден миг може да са потребни, когато се нуждаете от експертни препоръки в област, която не разбирате доста добре.

Не се страхувате да демонстрирате незнанието си

Много е значимо да можете да видите света, като че ли не знаете нищо за него.

Това е една от концепциите на дзен будизма, които Стив Джобс проповядваше в своето време.

Той вярваше, че е належащо да се заобикаля предумишлено разглеждане на нещата, да се излиза от рамките на общоприетото схващане за света и да намерят ексцентрични отговори на проблемите.

Всеки ден намирате време да учите

Необходимо е да научите нещо ново всеки ден, което ще ви разреши да разширите хоризонтите си.

Експертите предлагат да прекарате 10% от работното си време, с цел да научите нещо ново.

Ако можете да управлявате себе си и времето си, тогава можете да управлявате екип.

Винаги имате малко време, бюджет, хора, с които споделяте. Затова си коства да се научите по какъв начин да разпределяте тези запаси вярно, тъй че всеки ден да научавате нещо ново.

 Снимка 211197
Източник:

Вие познавате добре себе си

Както споделят специалистите, множеството хора не знаят по какъв начин наподобяват в очите на други хора. А тези, които имат по-точна визия за това, по какъв начин наподобяват в очите на другите, имат по-голям късмет за триумф.

Експертите предлагат намирането на един или два " любящи критици ", които да бъдат почтени с вас, само че освен това да се отнасят добре с вас и да зачитат вашите ползи.

Обръщайте се към такива хора за съвет и рецензия, попитайте по какъв начин можете да вършите своята работа по-добре.

Ако съпоставим метода, по който виждаме себе си и метода, по който другите виждат нас, това ще бъдат двама разнообразни хора.

Ето за какво, в случай че се вслушаме в другите и помислим, можем да извлечем някои потребни заключения за себе си и да се променим.

Вие изразявате признателност

Изразяването на признателност може доста да усъвършенства връзките ви и дружно с това положението на здравето, настроението и даже кариерата.

Така че, сполучливите хора не се двоумят да изразят признателност на сътрудниците и подчинените за осъществената работа.

Не е толкоз значимо в каква форма се показва тази признателност, самият факт е значим. Някой изпраща писма, написани на ръка, различен написа имейли.

Някои на всекидневните събирания благодарят на сътрудниците си за работата, която правят. Като цяло, специалистите означават, че няколко минути " изгубени " за изложение на признателност може да бъдат от огромна изгода.

Отнасяте се към себе си с схващане и благосклонност

Състраданието към себе си не ви прави не амбициозни. Учените споделят, че всичко е тъкмо противоположното и това също оказва помощ да сте сполучливи.

Изследванията демонстрират, че състраданието към себе си има три съставния елемент: положителен вътрешен разговор, схващане, че всеки прави неточности, схващане на своите усеща и мисли, без да ги потискате.

Психолозите оферират един елементарен съвет, с цел да развиете съчувствие: отнасяйте се към себе си по метода, по който се отнасяте към другар, претърпял крах.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР