Много често Продължаваме промяната са показвали когнитивни дефицити, но случаят

...
Много често Продължаваме промяната са показвали когнитивни дефицити, но случаят
Коментари Харесай

Дончев: ПП и ДБ спекулират, ловят призраци

Много постоянно " Продължаваме промяната " са показвали когнитивни дефицити , само че казусът с и последвалият брифинг, на който оповестиха " ликвидиране на машинния избор " е целенасочена нечиста сделка. Това съобщи на брифинг в коридорите на Народното събрание вторият човек в ГЕРБ Томислав Дончев.

" Номерът не мина. Но по-същественото е друго - това е блестящо доказателство, че сътрудниците са в избирателен режим . За разлика от нас, които се опитваме да приемем тези закони, които са нужни на българските жители, в това число и се опитваме да съставим държавно управление ", сподели националният представител.

Някой, който професионално се захване с ловене на призраци, в последна сметка ще стартира да хваща призраци, алегорично-метафоричен по традиция бе Дончев.

Той още веднъж акцентира - макар съответния случай сред ГЕРБ и " Демократична България " има доста общо . " Ако се издигнем над подтекста, ние имаме окончателно подобие в целите, в политическите задължения и цели. Остава значителният въпрос за какво е невероятно каквото и да било парламентарно или извънпарламентарно взаимоотношение. И тук е значителният отговор - за какво не е допустимо? Когато базираш цялото си наличие в политиката на опълчване на другия, в един миг се стига до тези обстановки. Имаме сходства с този, само че не можем да работим с него. Защо? Защото сме се плюли две години обратно. (...) А другояче - ние ще предложим държавно управление, това е наш ангажимент ", отговори на въпрос на News.bg депутатът.
 Политическа партия и Демократична България в един глас: Машинното гласоподаване беше убито
Политическа партия и Демократична България в един глас: Машинното гласоподаване беше убито

Забележителен качамак - или тежка аматьорщина, или целеустремен безпорядък

Правното острие на партията на Борисов и ръководител на парламентарната група на ГЕРБ Десислава Атансова пък за следващ път упрекна " Продължаваме промяната " в аматьорщина.

" Истерията стигна до такива размери, че към този момент откровени неистини и спекулации се употребяват, с цел да може една групичка от Политическа партия да се афишира за трагични протестни дейности, надали не демокрацията е похитена. Да изясним - това, че се спекулираше в пленарна зала и отвън нея, в обществените медии, с един текст, който даже не беше дефинитивно признат и гласуван, за следващ път сподели аматьорската неплатежоспособност на Политическа партия. Както виждате,, тъй като видяха, че тези операции няма да минат. "

И показа упованията си - някой от партията на Петков и Василев скоро да стартира да твърди, че освен Бойко Борисов яде хора, а и че към канибализъм имат податливост и самата тя, както и Томислав Дончев и Тома Биков.

Промените не са известни от през вчерашния ден, а просто ГЕРБ съблюдава предизборните си обещания , акцентира пък на собствен ред Тома Биков.
 Народно събрание анулира машините за постоянни избори, след това ги върна Обновена
Народно събрание анулира машините за постоянни избори, след това ги върна

Йордан Цонев подготвен да се качи на белия рейс, Политическа партия напускаха залата
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР