Много бих се радвал през тази година да видя прословутата

...
Много бих се радвал през тази година да видя прословутата
Коментари Харесай

Стойнев: Ще видим ли прословутата тол система, преди човечеството да колонизира Марс?

Много бих се радвал през тази година да видя прословутата тол система, нека единствено преди този момент човечеството не колонизира Марс. Това сподели зам.-председателят на ПГ на " Българска социалистическа партия за България " Драгомир Стойнев по време на дебата по бюджет 2020 година
" Преди малко бе упоменато, че законопреоктът няма название. Съвсем обикновено е, тъй като няма разлика сред предходния и настоящия. В избрани браншове има номинално нарастване на разноските, само че за това няма съответна статистика ", уточни Стойнев.
" С една дума неналичието на промени е явна . Няма по какъв начин да се съгласим, че бюджетът не би трябвало да финансира промени. Точно това е документът, който би трябвало да финансира политиките на държавното управление, в случай че желае несъмнено, да прави промени ", съобщи още зам.-председателят на ПГ на " Българска социалистическа партия за България ".
Според него целите са хубаво нещо. " Един от главните е чакалнята на чакалнята за Еврозоната. Това демонстрира какъв брой нашите европейски сътрудници имат вяра в качествата на това държавно управление ", уточни Стойнев.
Той попита по какъв начин е допустимо да имаме уравновесен бюджет при една задаваща се рецесия.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР