Много американци искат Дуейн Джонсън Скалата да се кандидатира за

...
Много американци искат Дуейн Джонсън Скалата да се кандидатира за
Коментари Харесай

Шах. Половината в САЩ искат Скалата за президент

Много американци желаят Дуейн Джонсън " Скалата " да се кандидатира за президент в бъдеще, демонстрират данните от анкета, представена от Fox5.Изследователска компания Piplsay интервюира 30 138 души в цялата страна сред 2 и 4 април и откри, че 46% от американците биха желали да видят Скалата като собственик на Белия дом.

Освен това 40% от респондентите обявиха, че биха желали да видят Матю Макконъхи, който обмисля да се кандидатира за губернатор на Тексас, по този начин и Джонсън да се кандидатират за обществена служба.

„ Ако хората в действителност желаят това, бих обмислил да се кандидатирам за Белия дом в бъдеще “, съобщи Дуейн Джонсън-Скалата през февруари.

Макконъхи обществено съобщи, че би се интересувал да се кандидатира за губернатор на Тексас през 2022 година, заявявайки, че би било " почетно нещо даже да се обмисля ".

Проучването също по този начин откри, че 39% от хората имат вяра, че известните персони биха станали положителни политици, като се има поради, че имат политическа склонност.

За категорията звезда от мъжки пол Том Ханкс (22%) и Уил Смит (21%) се класираха най-високо, а за категорията звезди дами Анджелина Джоли (30%) и Опра Уинфри (27%) бяха измежду най-популярните избори.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР