Мненията в Ботев и Славия очаквано останаха противоположни след реванша

...
Мненията в Ботев и Славия очаквано останаха противоположни след реванша
Коментари Харесай

"Ботев" видя "предварително заложена бомба", а Стефанов възхвали "перфектния" съдия

Мненията в " Ботев " и " Славия " предстоящо останаха противоположни след реванша от полуфиналите за Купата на България. Белите излязоха краен победител и са на край след триумф с 1:0.

Триумфът им обаче провокира доста полемики и неодобрение при противника след серия противоречиви решения на съдията Станислав Ставров.

Треньорът на " Ботев " Николай Киров беше изпъден в последните секунди поради невъздържаното си държание. Недоволен, той съобщи, че " бомбата е била заложена авансово ".

" Да честитим успеха на " Славия ", триумф на финала. Няма какво да приказваме за футбол. Мисля, че при съдийството е най-важно да има идентичен аршин, само че през днешния ден това беше нарушено. Полуфинал сред двата най-стари клуба - съгласно мен трябваше да бъде свирен от интернационален арбитър и в двата мача. Нека противоречивите решения да ги разяснява ръководителят на съдийската комисия ", сподели Киров.

Президентът на " Славия " Венцислав Стефанов дефинира съдийството за съвършено. Според него в случай че всички рефери управляват мачовете по този начин, " всичко ще ни е прелестно ".

" От лагера на " Ботев " не ме вълнуват. Те за какво си мислят, че не могат да бъдат победени? През цялото време бяхме по-добри. Ако не сте го забелязали, вземете си очила с по-сериозен диоптър ", сподели Стефанов.

" И през първото полувреме имахме обстановка, като тази за " Ботев " в края, само че не ни дадоха дузпа. Абсолютно не повлия съдията на резултата. Перфектно съдийство. Ако във всеки мач има такива арбитри, всичко ще ни е прелестно. Чудесен, съвършен арбитър ", съобщи той.

" Славия " ще играе за 11-и път на край, като ще търси осмата си купа. Съперник на тима в решителния мач ще е " Левски " или ЦСКА.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР