ММА боецът Станислав Недков-Стъки нахлу при спортния министър Кузманов, докато

...
ММА боецът Станислав Недков-Стъки нахлу при спортния министър Кузманов, докато
Коментари Харесай

Стъки нахлу и при спортния министър: Няма да позволя да петнят името на спортист от световна класа като мен

 ММА боецът Станислав Недков-Стъки нахлу при спортния министър Кузманов, до момента в който той е на среща с деца от състезателен клуб. Съдействаха му притежателят на организация " ПИК " Недялко Недялков и Ива Николова.

По-рано съобщи, че клубът на Стъки е получавал крупни суми, печелейки планове от Министерството на спорта.

" Няма да допуснем насмешка с тези деца и техните фантазии да бъдат отнети, няма да допуснем те да бъдат изчегъртани. Нито един човек няма да разреша да пострада от федерацията поради лъжите и операциите на Антон Кутев и Кузманов ", съобщи Стъки пред публицисти.

Този човек, нахален, жълтият тръбач на - Антон Кутев, разреши през 2005 година спортното министерство да стане една агенцийка. След това Българска социалистическа партия разрешиха на Местан да назначи любовницата си за министър ", 

Той изясни, че след срещата с министър Кузманов, той не е удостоверил, само че не е и отрекъл думите на Антон Кутев.

" Няма да разреша на хора, които са били цялостен живот на държавна ясла, да петнят името ми и федерацията по ММА ", закани се Стъки.

" Аз желаех опрощение, получих го и няма защо да го осъждам. Ако не беше направил по този начин, щях да го осъждам и него. Искат да очернят името, а аз съм един състезател от международна класа. Няма да го разреша ", приключи той
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР