ММА боецът Гeopги Валентинов отново търси любовта. Здравенякът, който е

...
ММА боецът Гeopги Валентинов отново търси любовта. Здравенякът, който е
Коментари Харесай

Георги Валентинов няма късмет с жените, все попада на боклуци

ММА боецът Гeopги Валентинов още веднъж търси любовта. Здравенякът, който е звезда в новия сезон на „ Сървайвър ”, няма шанс в връзките си с дамите, които постоянно го зарязват. Мачото сега няма жена до себе си, само че доста бленува за женитба и най-много деца.
За разлика от множеството младежи, Георги има вяра в брака и държи на подписа, а още повече на благословията от Господ. ММА боецът е мощно религиозен и непрекъснато споделя цитати от Библията, икони и параклиси, съвсем като Благо Джизъса, само че към момента не прави деца под път и над път като него.

Жоро стана прочут около връзката си с плеймейтката Златка Райкова . Преди 5 години Валентинов предложи брак на обичаната си силиконка. Това се случи в предаването „ Като две капки вода ”, където пазарджиклийката се вихреше като участник. Това стана незабавно след осъществяването ѝ на песента „ Like a virgin ” („ Като девствена ”) на Мадона. Водещите Димитър Рачков и Васил Василев Зуека, направиха скеч, в който Рачков ѝ предложи брак, а откакто тя отхвърли, се появиха още 6-ма претенденти. Сред които „ олигарх три “, „ богат, само че противен “, „ безпаричен “ и дори жена, която не бивало да бъде подценена с оглед Истанбулската спогодба. Златка не хареса никого и отсече, че не желае да се омъжва. В този миг се появи Валентинов, който падна на коляно, измъкна годежен пръстен от джоба и зададе въпроса: „ Ще се омъжиш ли за мен? “.

„ Да, но Мадона в този момент ” - отвърна Райкова, която не очакваше предлагането. В публиката бяха пристигнали родителите на русокоската, което още повече усилваше страстта. Уви, годежът им не изкара и месец и малко преди финала на шоуто двамата се разделиха, а повода бе невярност от страна на Златка, която кръшна на обичания си с брата на фолк звездата Борис Дали – Велислав Делибалтов. Тогава се чу, че шавливата русокоска се отдала на пристрастеността си в тоалетните на „ Капките ”. Двамата дори не се пробвали да бъдат дискретни, тъй като пъшкането им се чувало далеко, а хората от екипа останали безмълвни от това, което достигнало до ушите им.

Слуховете за пикантната случка бързо се разпространиха в светските среди и не останаха загадка за самия Георги. Огорчен и афектиран, той на мига скапе годежа с Райкова, а през днешния ден не желае да чува за нея.

„ Благодарен съм на ориста, че ме отърва от тази жена ! Признавам, че я обичах, само че бях заслепен  - не съумях в точния момент да разкрия същинската й същина. Не заслужава дори да я разясня. Откакто е с оня палячо Благой Георгиев, даже не я приветствам! ”, съобщи преди време посраменият Валентинов. Златка е имала толкоз доста връзки, че даже не си спомня за някои от тях. Моногамността не е присъща на плеймейтката и тя постоянно въртяла по няколко мъже едновременно, настояват от обкръжението й.

Златка и Валентинов изкараха дружно 5 години и това е най-дългата връзка на изкусителката.



„ Ще подвигна прием или ще върша курбан всяка година на датата, когато предложих годеж на Златка, за това, че съм се отървал. След 5-годишна връзка тя ме съобщи по този противен метод. През цялото време е била вълк в овча кожа. До този извод стигнах след случката. Няма по какъв начин да скрия, че съм я обичал. Било ми е хубаво с този човек. Затова съм стоял толкоз дълго до нея. Принципно се разделихме обикновено. Това e самата истина. За мен и двамата са потънали кораби. Най-голямото наказване за тях ще бъде да ги направя очевидци на моите триумфи. Нищо повече ” – призна рогоносецът.

Секс аферата на плеймейтката с брата на Борис Дали бе къса, а малко след нея русокоската се залюби с Благо Джизъса. Златка твърдеше, че е безумно влюбена и за първи път й се случва да изпитва сходни усеща, както и се срамуваше от бурното си минало. Двамата с Джизъса изкараха дружно 3 години и се разделиха, тъй като някогашният футболист й изневери. След разлъката сред двамата Валентинов тържествуваше и даже подвигна ваучър, че на бръмчалката й се е върнало за изневерите.

Междувременно ММА боецът изкара къса случка с фолкаджийката Ванеса, която започва музикалната си кариера с „ Ара ”, само че по-късно мина в „ Пайнер ”, където се подвизава под псевдонима Малката. Спортистът и чалга дивата се любиха в продължение на няколко месеца, а по-късно си откриха нови половинки. Жоро се залюби с нова модифицирана хубавица – пловдивчанката София Михайлова. Това се случи преди съвсем тъкмо 2 години. Връзката на Георги и София изглеждаше сериозна, двамата даже разгласиха общи фотоси и си обясняваха в обич в обществените мрежи. Мацката не отстъпваше пред Златка по брой корекции. Брюнетката имаше силикон в бюста, „ пачи ” устни и отсечен нос. Влюбеният състезател предложи брак на София, която одобри, само че малко по-късно го натири. Е, без да му постави рога, само че още веднъж Валентинов бе зарязаният. Близки до него издават, че здравенякът доста страдал, че още веднъж не му се е получило в любовен проект. Георги постоянно споделя фотоси на красиви булки, на младоженци в черква или икони.

„ Да се ожениш за безверен човек е като да се ожениш за мечката в цирка: в този момент кара колело, свири на хармоника, а след 3 години ще те изяде ” – написа под един от фотосите набожният войник, а Маги Сидерова му опонира: „ А, може да ти роди три деца и да върти баница по хубава от „ Софийска ”... за какво по този начин песимистично, Жорка? ”. Валентинов пък й отвръща с имитация, като че ли открадната от корифея на мисълта Валери Божинов – „ Маги, не знам за какво, само че като че ли имам им доверие, само че не им имам вяра! ”

Старозагорецът не крие, че доста желае да си откри жена, както и да има деца. Той непрекъснато разгласява фотоси с племенничките си, които обожава. 29-годишният състезател сега не е привързан, само че не крие, че мечтае да срещне своята половинка и да сътвори крепко семейство. В „ Сървайвър ” Жоро се увърташе към моделката Марго Купър, която също е свободна жена. Красавицата напусна шоуто, само че това не пречи двамата да се залюбят отвън риалити формата, когато и Валентинов напусне предаването за оцеляване.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР