Младият мъж, чийто труп бе открит в землището на бургаския

...
Младият мъж, чийто труп бе открит в землището на бургаския
Коментари Харесай

Мистерия забули убийството край Вая, жертвата е криминално проявен

Младият мъж, чийто мъртвец бе открит в землището на бургаския кв. " Долно Езерово ", е престъпно проявен. Той е бил убит в тил, оповестява " Флагман ".

За жестокото закононарушение, осъществено в неделя, са арестувани съпрузи от Бургас.

Трупът бе аутопсиран в Съдебна медицина Бургас до към 13:00 ч. през днешния ден в наличието на доктор Параско Парасков и голям брой специалисти от ОД на МВР-Бургас.

Смъртта е настъпила преди към две денонощия, поради положението на натрупа. Задържаните – мъж и жена, към този миг отхвърлят да дават показания за връзката им с убийството.

Случаят е повече от безизходен, в ОД на МВР-Бургас и към този миг тече разширено съвещание на криминалисти. Двама са очевидците, които отишли във Второ районно управление (на МВР) на Министерство на вътрешните работи през вчерашния ден следобяд и съобщили за това, че са се натъкнали на мъртвец в местността „ Герен Бунар “ край кв. " Долно Езерово ".

В процеса на диалога им с служителите на реда те признали, че в действителност знаели за тялото на мъжа още в неделя, само че се тормозили да спомагат на полицията, с цел да не ги обвинят.

Мъжът е бил с анцугово горнище и черни дънки. Той е 33-годишен от кв. " Черно море ", престъпно проявен. Лежал е в канавката по лице. Входът на огнестрелната рана е изотзад, изумен е тъкмо в сърцето. След аутопсията са назначени няколко балистични експертизи. Със сигурност тялото е престояло в тресавището към 48 часа, преди очевидците на посочат местонахождението му.

Трупът е открит в промишлената зона сред СОМАТ и ТЕЦ-а, на към 200 м. от основния път в посока жп линията. Там има канавка, в която е било захвърлено тялото. Въпросните 200 м. до канавката могат да се преминат единствено с джип.

Продължава да остава неразбираемо къде е осъществено убийството и по какъв начин е превозен трупът до там.

Най-добрите експерти от Института по логика на психиката към Министерство на вътрешните работи събеседват с двамата очевидци, за които се открива възможност за съпричастност към бруталното ликвидиране на млад мъж.

От събраните дотук данни излиза наяве сигурно следното: Около 18 часа във Второ РУ-Бургас се явяват мъж и жена съпрузи, които по адресна регистрация би трябвало да живеят в жк. „ Лазур”. Те разказали на дежурния служител на реда, че в неделя към 11:30 часа се натъкнали на мъртвец на мъж в местността „ Герен Бунар” край бургаския кв. " Долно Езерово ".

Съпрузите били мощно уплашени от находката и повече от денонощие умували дали да оповестят в Министерство на вътрешните работи за това, което са видели в канавката сред СОМАТ и ТЕЦ-а. Те завели още същата вечер проверяващите на мястото – канавка, на към 200 м. от жп линията край крайбрежията на езерото Вая.

В хода на разпитите до този миг се открива само, че брачният партньор – очевидец е ловец. По принцип край езерото „ Вая” в събота и неделя излизат няколко ловни дружинки, с цел да гърмят по пернати. Възможно е очевидецът да се е уплашил от мисълта, че може да бъде упрекнат той или някой от сътрудниците му в дружинката за убийството.

Към този миг тече претършуване в дома на фамилията, подало информацията за мъртвия човек. Фамилията им е Кралеви и живеят на ул. „ Патриарх Евтимий” – в самия център на Бургас. Те разказали на служителите на реда, че били в региона на кв. " Долно Езерово ", с цел да разхождат кучето си. След това е открито, че той е ловджия. Те не са арестувани, безапелационни са от ОДМВР.

Продължава търсене на други ловци от региона, с цел да се откри с какво оръжие е стреляно. Криминално проявеният от кв. " Черно море " сигурно не е ловджия. Има възможност трупът да е докаран с автомобил и изхвърлен в канавката.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР