Младият мъж, чийто труп бе открит в землището на бургаския

...
Младият мъж, чийто труп бе открит в землището на бургаския
Коментари Харесай

След аутопсия: Стана ясно кой е мъжът, застрелян в гръб в Бургас

Младият мъж, чийто мъртвец бе открит в землището на бургаския кв. " Долно Езерово ", е престъпно проявен. Той е бил убит в тил, съобщава  " Флагман ". 

За жестокото закононарушение, осъществено в неделя, са арестувани съпрузи от Бургас. 

``
реклама

Трупът бе аутопсиран в Съдебна медицина Бургас до към 13:00 ч. през днешния ден в наличието на доктор Параско Парасков и голям брой специалисти от ОД на МВР-Бургас. Няма изясненост и до този миг по какъв начин тъкмо е настъпила гибелта и от какво разстояние е стреляно в гърба на мъжа.

Смъртта е настъпила преди към две денонощия, поради положението на натрупа. Задържаните – мъж и жена, към този миг отхвърлят да дават показания за връзката им с убийството.

Случаят е повече от безизходен, в ОД на МВР-Бургас и към този миг тече разширено съвещание на криминалисти. Двама са очевидците, които отишли във Второ районно управление (на МВР) на Министерство на вътрешните работи през вчерашния ден следобяд и съобщили за това, че са се натъкнали на мъртвец в местността „ Герен Бунар “ край кв. " Долно Езерово ".

В процеса на диалога им с служителите на реда те признали, че в действителност знаели за тялото на мъжа още в неделя, само че се тормозили да спомагат на полицията, с цел да не ги обвинят.

Мъжът е бил с анцугово горнище и черни дънки, на 40 години. Той също е от Бургас. Самоличността му е открита.

Тялото е намерено в промишлената зона сред СОМАТ и ТЕЦ-а, на към 200 м от основния път в посока жп линията. Там има канавка, в която е било захвърлено тялото. Въпросните 200 м до канавката могат да се преминат единствено с джип.

Продължава да остава неразбираемо къде е осъществено убийството и по какъв начин е превозен трупът до там.

Предприети са голям брой процесуално-следствените дейности, измежду които: огледи, разпити, експертизи и други Работата по изясняване на детайлите по случая продължава, като дейностите по следствието интензивно се следят от Окръжна прокуратура – Бургас.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` реклама

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР