Младите хора са най-важни. Най-важни са и уважаемите зрители. Ние

...
Младите хора са най-важни. Най-важни са и уважаемите зрители. Ние
Коментари Харесай

Трифонов за заглавие на Труд: Всъщност е точно така - гласуваш за Слави, получаваш хората на Слави

Младите хора са най-важни. Най-важни са и уважаемите фенове. Ние сме реализатори. Хората си избират на какво да имат вяра, а силата е в истината. Това сподели водачът на " ИТН " Слави Трифонов при започване на срещата със студентите в Пловдив.

Трифонов разяснява неведнъж заглавието на в. " Труд " -, като съобщи " Всъщност е тъкмо по този начин. Гласуваш за Слави и получаваш хората на Слави, по този начин е ", сподели Трифонов.

" Слуховете са нещо обикновено и хората сами избират на какво да имат вяра ", добави той.

На въпрос за какво е отказал присъединяване в идващия парламент, Слави отговори: " Смятам, че човек би трябвало да бъде честен, откровен и вижте какъв брой от водачите в историята на България първо се кандидатират и след това се отхвърлят. Отговорността, която нося е освен да съм народен представител, нося я от началото на политическия план и мога да я нося и отвън Народното събрание. Не мисля, че като гласоподават за Има Такъв Народ - гласуваш единствено за Слави Трифонов в Народното събрание, ти може да гласуваш за мен и тези, които са част от мен. Моето наличие или неявяване в Народното събрание не трансформира отговорността, която нося ".

" Дали ще съм в Народното събрание или не, това не трансформира моята отговорност ", повтори Трифонов.
https://www.facebook.com/STTrifonov/videos/226072932681306
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР