Младите хора под 18-годишна възраст, които използват популярното приложение за

...
Младите хора под 18-годишна възраст, които използват популярното приложение за
Коментари Харесай

Revolut ще позволи и на тийнейджърите да изпращат и получават пари

Младите хора под 18-годишна възраст, които употребяват известното приложение за онлайн банкиране Revolut, би трябвало да могат да изпращат и получават пари гратис измежду другари. Това оповестиха от онлайн банката, припомняйки, че досега единствено родители или законни настойници, които са основали акаунт на свои малолетни родственици, можеха да прибавят пари или да ги отстраняват от цифровия портфейл.

Към момента заплащанията сред младежи ще бъдат налични единствено за тези на 16 и повече години

Този ход е част от ребрандиране на услугата Revolut Junior, която в този момент ще стане известна като Revolut <18.
 Румъния публично е вторият по величина пазар на Revolut в света
Румъния публично е вторият по величина пазар на Revolut в света

А Букурещ има най-високата централизация на консуматори в целия Европейски съюз

Новата услуга идва и с нов жълт дизайн, а още от идната седмица младите консуматори ще могат и да персонализират личната си карта за харчене посредством изобразяване, текст и емотикони.

Тийнейджъри на 16 или повече години ще могат да основат акаунт в Revolut, стига да имат утвърждението на родител или аставник. Тези на възраст до 15 години ще би трябвало да помолят техния родител или аставник да сътвори акаунт за тях от тяхното приложение в Revolut.

Услугата Revolut

Същевременно, родителите ще могат да получават неотложно уведомление, когато картата е употребена, да настроят постоянно заплащане и да слагат разнообразни цели.

" Вслушахме се в отзивите на нашите клиенти, които споделиха, че желаят нашият артикул за под 18-годишна възраст да може да се персонализира и да наподобява по-достъпен за тях ", разяснява Тара Масуди - общоприет управител на Revolut Premium Products.

Основана в Лондон от Николай Сторонски и Влад Яценко през 2015 година, Revolut към този момент има над 18 милиона клиенти по целия свят. През декември 2018 година финтех компанията получи лиценз за банка Challenger от Европейската централна банка, подпомагана от Банката на Литва. През януари 2022 година Revolut започва и като публична банка.
 „ Учете и печелете “: Revolut започва крипто курсове
„ Учете и печелете “: Revolut започва крипто курсове

Вече са налични посредством приложението на онлайн банката
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР