Младите хора и тийнейджърите прекарват все по-малко време в социалната

...
Младите хора и тийнейджърите прекарват все по-малко време в социалната
Коментари Харесай

Сериозен спад на интереса към Facebook от страна на младите потребители

Младите хора и младежите прекарват все по-малко време в обществената мрежа Фейсбук, записват се все по-рядко там и основават по-малко изявления, което може да има негативно влияние върху облагите на компанията. Това заяви „ Блумбърг “, базирайки се на вътрешни документи на мегакомпанията.

През март управлението на организацията е получило отчет, в който се показва, че младежите прекарват с 16% по-малко време в уеб страницата спрямо предходната година, а младежите - с 5% по-малко.
 Фейсбук е разрешавал на политици да нарушават разпоредбите за издание на вести Фейсбук е разрешавал на политици да нарушават разпоредбите за издание на вести
Ръководството на корпорация Фейсбук се е намесвало в работата на едноименната обществена мрежа, предоставяйки на политици привилегирова...

Броят на регистрациите измежду младежите също е намалял. Освен това междинната възраст на потребителите, които се записват за първи път в обществената мрежа, е повишена от 19-20 на 24-25 години. Служителите на Фейсбук не схващат изцяло аргументите за тази наклонност.

" Съществува проблем с метода, по който младежите споделят информация за живота си. Те избират други приложения, с цел да приказват за ежедневни неща и да споделят значими моменти от живота си ", цитира организацията вътрешен документ.

От обществената мрежа считат, че ползата на младежите и младежите ще продължи да понижава през идващите години.

Според „ Блумбърг “ управлението на компанията избира да не обявява тази наклонност, защото се притеснява, че тя може да докара до загуба на доходи от реклама. В тази връзка някогашният чиновник на обществената мрежа Франсис Хоугън упрекна Фейсбук, че " не е транспарантен пред своите вложители и клиенти рекламодатели ".
 Англия санкции Фейсбук с близо 70 млн. $ Англия санкции Фейсбук с близо 70 млн. $
Британският антимонополен регулатор санкции Фейсбук с 50.5 млн. паунда (69.6 млн. долара) за нарушение на заповед по време на проверява...

17 американски медии са взели участие в съставянето на " Досиетата Фейсбук ". Журналистите работели дружно, като прегледали хиляди страници вътрешни документи на американската компания.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР