Младежкият ни национален отбор до 21 години стартира обнадеждаващо участието

...
Младежкият ни национален отбор до 21 години стартира обнадеждаващо участието
Коментари Харесай

Младите лъвчета трябва да затвърдят доброто начало

Младежкият ни народен тим до 21 години започва обнадеждаващо присъединяване си в квалификациите за Евро 2021. В първите си два мача момчетата на селекционера Александър Димитров разгромиха с 4:0 като посетител Естония и направиха нулево тъждество в София против любимеца в групата Русия. Днес на българите им следва нов сложен тест - дуел със Сърбия. Ако завоюват, младите " лъвчета " ще дадат сериозна поръчка за класиране на еврофиналите.

Мачът е от 19:00 часа на стадион " Славия ". Очаква се офанзивата на България да води Тонислав Йорданов, а зад него да работи триото Мартин Минчев, Светослав Ковачев и Станислав Иванов. Лъчезар Котев и Илия Юруков пък ще са двойката вътрешни полузащитници.

" Не желая да приказваме за любимци. Преди да заминем за Естония, ви споделих, че си гледаме мач за мач, вършим заключения от това, което се е случило. Търсим да изправим грешките и се приготвяме по отношение на идващия противник ", съобщи Александър Димитров и добави, че най-силната страна на българския отбор е положителният колектив.

Сърбите дойдоха с нов селекционер. Това е Илия Столица, който размени освободения от поста Ненад Милованович. Западите ни съседи започнаха акцията си със загуба от Русия (0:1) и тъждество против Латвия (1:1). Те ще бъдат без контузения Алекса Терзич от Фиорентина и Филип Стеванович от Партизан, който бе извикан в състава до 19 години.

Квалификации за Евро 2021 (U21) - група 5:

БЪЛГАРИЯ - СЪРБИЯ

Вероятни сформира:

БЪЛГАРИЯ: Д. Наумов, И. Турицов, П. Христов, А. Петков, В. Попов, Л. Котев, И. Юруков, С. Ковачев, М. Минчев, С. Иванов, Т. Йорданов
Селекционер: А. Димитров
СЪРБИЯ: М. Илиев, Маркович, Павлович, Машович, Нишич, Николич, Н. Петрович, Л. Илич, Аджич, Йоввелич, Ступаревич
Селекционер: И. Столица

СЪДИЯ: Г. Круашвили (Грузия)
СТАДИОН: " Славия ", София
НАЧАЛО: 19:00 часа

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА
ГЛЕДАЙТЕ ТУК

Класиране в групата:
1. Полша 6 т.
2. България 4 т.
3. Русия 4 т.
4. Латвия 1 т.
5. Сърбия 1 т.
6. Естония 0 т.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР