Младежкият национален отбор на България до 21 години победи връстниците

...
Младежкият национален отбор на България до 21 години победи връстниците
Коментари Харесай

Младежкият национален отбор разгроми Албания |

Младежкият народен тим на България до 21 години победи връстниците си от Албания с 4:0 (3:0) в контролна среща на стадион " Славия " в София.

Още във втората минута момчетата на Александър Димитров поведоха в резултата. След добра офанзива от дясно топката стигна до Станислав Шопов на далечната греда, откъдето футболистът на Хееренвеен не сбърка.

Само три минути по-късно Симеон Петров удвои, въпреки и с доза шанс. Центриране на Шопов от корнер от ляво беше отклонено от състезател на Албания в напречната греда и попадна на крайници на Петров, който от метър отклони в мрежата.

Добрите изяви на домакините продължиха и в 12-ата " трикольорите " вкараха трети гол. Шопов изведе Илия Груев-младши в чиста позиция в дясно в пеналта и халфът на немския Вердер Бремен невъзмутимо пусна топката около вратаря на гостите.

До почивката стражът на българите Светослав Вуцов трябваше да се намесва по-решително единствено един път, само че се оправи с останалия самичък против него Албион Марку.

През второто полувреме в двата тима бяха осъществени голям брой смени и ситуациите бяха доста по-малко.

В 68-ата минута резервата Владимир Николов оформи крайното 4:0 от дузпа, отсъдена от основния рефер Волен Чинков за нарушаване против Мартин Минчев в наказателното поле.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР