Младежките национали Георги Йомов от Славия, Ванцислав Керчев от Ботев

...
Младежките национали Георги Йомов от Славия, Ванцислав Керчев от Ботев
Коментари Харесай

Скадналните Йомов, Керчев и Милев се извиниха, но и се обидиха

 Младежки национали се опозориха след загуба
Младежките национали Георги Йомов от Славия, Ванцислав Керчев от Ботев Враца и Наско Милев от Витоша Бистрица се извиниха за държанието си на летището във Франкфурт след загубата от Люксембург в европейските квалификации.

Припомняме, че тримата разгласиха абсурден клип в обществената мрежа Инстаграм, на който се вижда непристойното им държание. Футболистите бяха изслушани от Комисията по нравственос и феърплей, която ги предложи за наказване пред Дисциплинарната комисия на БФС.

" На тази намира се разбрахме какви ще бъдат следствията. Сега няма да споделяме. Извинихме се за постъпката. Аз съм афектиран за неща, които се изрекоха по наш адрес, които не са вярни.

Това, което направихме е по този начин, само че няма нищо общо с това, което споделиха за нас, че не сме защитавали фланелката и сме се подиграли с нея, тъй като няма нищо такова.

Има мачове, които доста сме се борили за тази фланелка. Само за това съм афектиран, за нищо друго. Не виждам за какво подценяваме Люксембург.

Това, че сме паднали, не е прелестно и постъпката ни не е вярна. Люксембург са много мощен тим и много напреднаха във футбола. Даваме си образец, че сме образец за подрастващото потомство ", разяснява Йомов.

" Постъпката ни не е вярна. Остава ни като обеца на ухото. Съжаляваме за това, което направихме. И тримата сме отговорни. Няма значение кой е снимал, кой е приказвал или кой се е качил първи на тази количка. И тримата поемаме виновността и заставаме зад постъпките си ", сподели Милев.

" Много скърбя и не беше почтено, тъй като бяхме с фланелката на националния тим ", сподели още Керчев.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР