Младежката организация на ГЕРБ във Видинска област проведе областно събрание,

...
Младежката организация на ГЕРБ във Видинска област проведе областно събрание,
Коментари Харесай

МГЕРБ-Видин номинира свои представители за членове на Националния изпълнителен съвет

Младежката организация на ГЕРБ във Видинска област организира регионално заседание, в което участваха младежи от всички 11 общини. На събранието участва регионалният координатор на партията и депутат Владимир Тошев.

Областното заседание на младежката организация номинира свои представители за членове на Националния изпълнителен съвет на МГЕРБ за идното на 5 юли Общо заседание на младежката конструкция, което ще се организира в София.

Номинирани бяха двама младежи от организацията във Видин-Стефан Ванчев и Емил Емилов, кандидатурите на които бяха единомислещо подкрепени от присъстващите.



Областинят координатор Владимир Тошев поздрави присъстващите младежи. Той ги прикани да са единни, уверени в себе си и убежденията си. Посъветва младежите да употребяват времето за обучение, което в никакъв случай не е задоволително.

Областният координатор на МГЕРБ-Видин Николай Иванов направи разбор на активността на структурата. Отчетено бе, че заради ограничаващите ограничения, свързани с епидемията от ковид, има застой в активността на структурите по общини.



Младите хора разискаха организационни въпроси, дискутираха оферти за промени в Правилника на организацията и активността на Младежката организация на ГЕРБ и настоящата политическа конюнктура в страната.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР