Младежка банка – Монтана организира благотворителен Коледен базар от днес

...
Младежка банка – Монтана организира благотворителен Коледен базар от днес
Коментари Харесай

Младежка банка – Монтана организира благотворителен Коледен базар

Младежка банка – Монтана провежда благотворителен Коледен базар от през днешния ден във връзка настъпващите празници.
На базара ще бъдат препоръчани картички с коледни претекстове, направени ръчно с така наречен „ квилинг “ техника. При нея върху самите картички се залепват разнообразни фигурки – цветя, пеперуди, дръвчета и други, основани посредством навиване на хартия със специфични принадлежности. Всички фенове на приложното изкуство ще могат да се насладят на неповторимите творения и да поддържат Младежка банка – Монтана като закупят коледни картички.
Базарът ще работи всеки ден от 17.00 до 20.00 часа. Произведенията са дело на Силви Лазаров – доброволец към Младежка банка - Монтана.
Посетителите на базара ще имат опцията да се снабдят и с първото издание на единствения досега по рода си Сборник с юношески авторски произведения, основани по план на Младежка банка - Монтана. Събраните от продажбата средства ще бъдат употребявани за финансиране на други юношески начинания.
Базарът стартира през днешния ден и ще продължи до 21 декември /петък/ във фоайето на Общинския юношески дом в регионалния град. Проектът се осъществя с помощта на Фондация „ Работилница за цивилен начинания “ с финансовата поддръжка на Фондация „ Чарлз Стюарт Мот “.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР