Младежите от Ротаракт клуб Варна организират акция, с която да

...
Младежите от Ротаракт клуб Варна организират акция, с която да
Коментари Харесай

Младежи от Варна с акция в помощ на пострадалите от наводненията в Карловско

Младежите от Ротаракт клуб Варна провеждат акция, с която да оказват помощ на хората, потърпевши от наводненията в Карловско.

При бедствието, породено от изобилните превалявания, десетки хора бяха евакуирани от наводнените си домове, няколко моста и къщи бяха изцяло разрушени, пътища останаха непроходими.

“Вдъхновени от силата на човешкия дух, въпреки и надалеч, ние, “Ротаракт Варна ” взехме решение да организираме набиране на дълготрайни хранителни артикули, консумативи и дребни ел. уреди, като взаимно с Аз обичам Пловдив /@iloveplovdiv/ ще координираме, разпределим и изпратим на нуждаещите се ”, описват уредниците.
Помощите ще се събират на 1 и 2 октомври (събота и неделя) в офиса на организацията, който се намира ул. “Презвитер Козма ” 11 сред 11:00 и 18:00 ч.

Желаещите могат да донесат консерви, варива, брашно, олио, чаршафи, одеяла, завивки, тостери, ютии, ел. кана .

Нещата, които няма да се събират , са облекла, краткотрайни хранителни артикули, неработеща електроника, движимости в положение и тип, в които вие самите не бихте желали да ви бъдат дарени, в случай че сте в същата житейска обстановка.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР