Младежи в тийнейджърска възраст, практикуващи скокове в морето от Моста,

...
Младежи в тийнейджърска възраст, практикуващи скокове в морето от Моста,
Коментари Харесай

Младежи изпочупиха охранителна камера на моста на централния плаж в Бургас

Младежи в тийнейджърска възраст, практикуващи скокове в морето от Моста, макар че са неразрешени, са счупили охранителната камера за видеонаблюдение, инсталирана на асансьора за хора с увреждания там. Това оповестиха от пресцентъра на Община Бургас.

Случката е снимана на 7 юни и демонстрира десетина момчета и едно момиче, които се забавляват, скачайки от парапета на Моста. Скоковете в морето от Моста на Бургас не са от през вчерашния ден, само че това не ги прави разрешени и по-малко рискови. Ангажимент за сигурността на децата в региона на Моста имат техните родители, които би трябвало да следят и управляват дейностите на подрастващите.

Явно знаейки за възбраната, младежите въпреки всичко вземат решение да продължат да практикуват заниманието си необезпокоявано и анонимно, по тази причина едно от тях се покатерва и обръща камерата, с цел да не ги снима повече.

Община Бургас повтаря на своите поданици да не унищожават, вредят или пипат камерите за видеонаблюдение в града. Добре е да се знае, че те извършват превантивна функционалност и пазят жителите и гостите на града от обири, похищения и други престъпни действия.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР