Младеж заплаши приятелката си с убийство, както и семейството й.

...
Младеж заплаши приятелката си с убийство, както и семейството й.
Коментари Харесай

Училищна любов на двама млади от София завърши фатално

Младеж заплаши приятелката си с ликвидиране, както и фамилията й. Вербалните закани били във връзка желанието на момичето да се разделят. Днес прокуратурата в София публично повдигна обвинявания на Георги.

Момичето и момчето били съученици и почнали връзка, когато били в десети клас. Няколко пъти през годините тя желала да приключи връзките си с обвинения, заради демонстрира на непрестанна ревнивост от негова страна, само че той отказвал да одобри това.

През септември вечерта, към този момент студентка, младата жена се намирала на празнично събитие дружно със свои сътрудници в София, на ул. „ Алабин “, когато Георги ненадейно се появил и изискал да беседва с нея.

Тъй като не желала да има проблеми с него, тя се съгласила и двамата влезнали в колата на младежа, с цел да беседват.

Студентката декларирала, че желае връзката им да завърши. В този миг Георги отправил към нея думите „ Ако си сериозна в желанието си да се разделим, ще убия и теб и фамилията ти “.

Тогава потърпевшата незабавно слязла от автомобила, затичала се към намираща се наоколо спирка на градския превоз и се качила в трамвайна мотриса, с цел да избяга.

След близо три седмици към 15:30 часа Георги пресрещнал гаджето си наоколо до постройката на университет, където нямало други хора.

Тогава той бутнал с ръце момичето на земята, седнал върху краката ѝ и отправил към нея думите „ Ако избягаш, ще те убия “. Тя се съгласила да беседват, като за следващ път му обяснила аргументите, заради които е завършила връзките си с него.

По-късно на същия ден дамата отишла в полицията и подала сигнал за осъществените по отношение на нея от страна на Георги В. противоправни действия.

Под надзора и управлението на Софийска районна прокуратура по случая било формирано досъдебно произвеждане.

С разпореждане на наблюдаващия прокурор обвиненият бил притеглен към наказателна отговорност и по отношение на него била взетата мярка за неотклонение „ Подписка “.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР