Младеж от асеновградското село Боянци го загази след като завъртя

...
Младеж от асеновградското село Боянци го загази след като завъртя
Коментари Харесай

Строителен работник с 4 деца забремени 14-годишна, наказаха ...

Младеж от асеновградското село Боянци го загази откакто завъртя обич с 14-годишна. За случая било докладвано на " Социално подкрепяне ", като последвала солена санкция. 

Младежът си изкарвал прехраната като строителен служащ. В началото на месец август предходната година се срещнал с въпросното момиче от същото село посредством техни общи другари. Двамата почнали да излизат и станали близки. Бързо се влюбили един в различен и в средата на месеца решили да заживеят дружно в дома на асеновградския Ромео без да имат подписан брак. Към оня миг момичето било на навършени едвам 14 години, а той на 19. Майката на влюбената госпожица в началото била срещу това общуване, само че в последна сметка се съгласила, защото преди време по сходен мотив е имала проблеми с по-голямата си щерка.

В края на месеца момичето забременяло и през май родила дете. За случилото се бил подаден сигнал в дирекция " Социално подкрепяне " - Асеновград. След осъществена инспекция от чиновници на институцията било открито, че фактически
пълнолетният живее на брачен начала с 14-годишната. Поради тази причина материалите от инспекцията били изпратени в Районната прокуратура и било формирано наказателно произвеждане.

Строителният служащ бил изправен пред съда, като магистратите определили наказването му - санкция в размер на 1000 лева Мотивите за решението са свързани с изразено страдание от негова страна, с чистото му правосъдно минало, както и с отежненото
му материално и фамилно състояние. Работникът има ниски приходи по трудово правно отношение, а в това време има четири деца, за които следва да поставя грижи и да ги устоя. 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР