Младеж нападна лекарка от спешно отделение в столицата, съобщиха от

...
Младеж нападна лекарка от спешно отделение в столицата, съобщиха от
Коментари Харесай

Младеж нападна лекарка в София, арестуван е


Младеж атакува лекарка от незабавно поделение в столицата, оповестиха от Прокуратурата. Агресорът към този момент е арестуван.

С. М., на 20 години, е притеглен към наказателна отговорност за това, че:

На 20.12.2020 година, към 11:30 часа, в гр. София, в „ Спешно поделение “ на Националната кардиологична болница, направил непристойни дейности, жестоко нарушаващи публичния ред и изразяващи очевидно пренебрежение към обществото – почнал да крещи на всеослушание по отношение на К. – доктор – ординатор, блъснал й мощен пестник по лявата буза, от който защитните й очила паднали и се счупили, след което излязъл от болничното заведение и траял да крещи, като отправил по отношение на К. обидни и нецензурни реплики, като действието по своето наличие се отличава с извънреден цинизъм и смелост. Описаното съставлява закононарушение по член 325, алинея 2 от Наказателен кодекс.

С. М. не е осъждан досега. Предвид високата социална заплаха на действието, наблюдаващият прокурор е постановил задържане на обвинения за период до 72 часа, като е разпоредено привеждането му в постройката на СРС утре– на 22.12.2020 г.– за разглеждане на искане за взимане по отношение на него на мярка за неотклонение „ Задържане под стража “.

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР