Младата учителка от Начално училище Свети Паисий Хилендарски гр.Банско Светлана

...
Младата учителка от Начално училище Свети Паисий Хилендарски гр.Банско Светлана
Коментари Харесай

Най-любимата учителка на югозапада е от Банско

Младата учителка от Начално учебно заведение „ Свети Паисий Хилендарски ” гр.Банско Светлана Глушкова завоюва премията „ Любим преподавател ” в деветото издание на едноименния конкурс, проведен всяка година от районния всекидневник в. ”Струма ”. Тя получи наградата за новаторските способи на преподаване, за отдадеността си на специалността и безграничната любов към децата освен от нейния клас, а към всички възпитаници в учебното заведение. Затова и толкоз огромна е поддръжката за Светлана Глушкова в онлайн гласуването – от родители, от сътрудници и съграждани.

Развълнуваната учителка благодари за доверието към нея на някогашната директорка Невенка Бърдарева, която преди 5 години я назначава като преподавател, и на актуалната – Евгения Тренчева, която я предизвиква да ползва ексцентрични способи на образование.

Светлана Глушкова посвети премията си на колектива на Начално учебно заведение „ Свети Паисий Хилендарски ” поради благотворната среда, в която се осъществя и развива, и поради толерантния, съвременен и реформаторски дух на сътрудниците си от всички генерации.

Отличената учителка бе наградена от изданието и главния спонсор на състезанието с бистър плакет, грамота и материална премия.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР