Младата певица бройка фолкпевеца Константин и футболиста Благой Георгиев, като

...
Младата певица бройка фолкпевеца Константин и футболиста Благой Георгиев, като
Коментари Харесай

Гери-Никол в любовен триъгълник с Коцето и Джизъса

Младата певица численост фолкпевеца Константин и футболиста Благой Георгиев, като се натиска с тях по нощните заведения в разнообразни вечери. И до момента в който с Джизъса имат нещо като връзка, то с Коцето го раздават единствено флиртаджийски, макар че постоянно минават границите на благоприличието.

В понеделник вечерта Гери-Никол за следващ път се отдаде на бурна нощна вакханалия след края на шоуто " Като две капки вода ". В чалготека в Студентски град тя купонясваше с Коцето, артиста Иван Юруков и Боби Турбото. С артиста беше изключително близка, като двамата не спираха да се прегръщат и да се целуват по вратовете и бузите.

В един миг страстите пристигнаха допълнително на тийнейджърката и тя реши да си тръгне от нощното заведение. Облече си якето, взе си чантата и потегли, само че беше спряна от Константин. Той я сграбчи и не искаше да я пуска да си върви, защото още му се купонясваше.

Сцените надали са се харесали на Благо Джизъса, който е вдлъбнат по варненката и я желае единствено за себе си.

Георгиев си харесва Яката дупара, щом я вижда за пръв път, и стартира да я ухажва. Първоначално младата изпълнителка се дърпа, само че Джизъса е извънредно настойчив и не приема отхвърли на Гери да излязат и да се видят уединено.

В последна сметка певицата се съгласява и още след първата среща хлътва по някогашния национал. Благо съумява да омае в мрежата си Гери. Именно поради връзката си с варненската певица Георгиев от няколко седмица не пропуща да следи от близко изявите на певицата в " Като две капки вода ". В общественото пространство циркулира кадър, на който се вижда по какъв начин футболистът е награбил девойчето и я мляска по врата, написа " България през днешния ден ".

" Гери-Никол е на такава възраст, че мъчно ще се кротне и желае да се забавлява. Затова и евентуално се натиска с разнообразни мъже, което надали им се харесва. И до момента в който Коцето е женен и има две деца, то Георгиев е прясно разведен и може да флиртува с която си желае кокона. Въпреки другите им фамилни статути сред тях застава младо момиче и се заформя любовен триъгълник, който може да аргументи една камара пакости ", разясниха осведомени от близко със заплетена обстановка.

Гери-Никол не крие благосклонностите си към Константин и в " Капките ". В края на гласуването тя съвсем постоянно дава 5 точки за него, а той обичайно й връща жеста.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР