Млада жена издъхна при катасторофа в белослатинското село Търнава. На

...
Млада жена издъхна при катасторофа в белослатинското село Търнава. На
Коментари Харесай

Труп на млада жена в страховита катастрофа в Търнава

Млада жена издъхна при катасторофа в белослатинското село Търнава. На 12 февруари, към 15 часа в селото, лек автомобил „ Пежо ”, ръководен от локалния гражданин П. Володиев /19 г./, аварирал в дирек на електроразпределителната мрежа, след което блъснал две пешеходки на тротоара. Убита е 35-годишна жена, спътницата й – 58 годишна, е прегледана в болничното заведение в Бяла Слатина, написа " Конкурент ".

Според локални поданици двете дами са снаха и свекърва – Миглена и Румяна. Младият водач връхлетял с колата си ненадейно.

Ранено е и 17-годишно лице, което пътувало в автомобила. Водачът е пробван за приложимост на алкохол, който е отчел негативен резултат, оповестиха от регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи във Враца. Тестът за приложимост на наркотични субстанции обаче е отчел съществуването на тетрахидрокарабинол.

Младият лидер е арестуван в районно управление (на МВР) Бяла Слатина. По случая е формирано досъдебно произвеждане. Хората от селото споделят, че 19-годишният П. Володиев е израсъл в положително семейство. Майка му е учителка.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР