Млада българка спечели две изключително популярни обществени награди в Ирландия.

...
Млада българка спечели две изключително популярни обществени награди в Ирландия.
Коментари Харесай

Уникална история! Огромен успех за млада българка в Ирландия! Превърна се в бизнес дама с престижна награда, как стигна до там?

Млада българка завоюва две извънредно известни публични награди в Ирландия. Тя отпътува без нищо в Ирландия, а в този момент към този момент е известна и уважавана бизнес дама там. Тя е образец за това, че когато човек може да поема опасности, има воля и предпочитание да се бори и когато има вяра в себе си -просто съумява, съобщи БНР.

Тя се споделя Паолина от София и е на 36 години. Започва като водеща на тв игра у нас, а в този момент към този момент е с най-голямата компания за преводи в Северна Ирландия. Преди дни Паолина стана фаворитка в ирландците и завоюва една от най-престижните ранглисти на съумелите и авторитетните – „ 40 под 40 “. Номинациите са за хора, които са постигнали нещо особено в живота си, което може да се отличи. Българката попада в класацията и в конкуренция от над 100 кандидати. В “40 под 40 ” има хора от сферата на банковото дело, мениджмънта, маркетинга и финансите. Компанията на Паолина печели и влиятелната премия за дребен бизнес в Северна Ирландия – за компании, които способстват към обществеността и публичната активност.

“Майка ми беше най-горда ”, споделя с усмивка Паолина и прибавя: “Бъдете постоянно признателни за всичко, което имате в този момент, тук, в момента”.
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР