Млад мъж пострада пред погледите на десетки пътници в тролей

...
Млад мъж пострада пред погледите на десетки пътници в тролей
Коментари Харесай

Нападнат младеж в тролей в София: Той се ядоса, че нямам маска, извади нож и ме намушка /видео/

Млад мъж пострада пред погледите на десетки пасажери в тролей в София, откакто беше атакуван с нож от различен, тъй като не носил маска.
Извършителят е арестуван, имал е и предходни престъпни прояви, а нападнатият юноша е единствено с повърхностна рана.
„ Човекът се ядоса, че нямам маска. Извади нож и ме заплаши. Казах му, че ще сляза, при което той ме намушка. Полицаите реагираха бързо”, споделя пред NOVA раненият.
„ Получихме сигнал и незабавно го предадохме на органите на реда. Причината е неналичието на маска при един от гражданите”, споделя инж. Иво Василев, зам.-директор на „ Столичен електротранспорт”.
Той добави, че пострадването е в рамото. Нападателят напуща транспортното средство, само че органи на реда го залавят, сподели още Василев.
„ Шофьорът има образна визия за случката. Той вижда пререканието. Пострадалият пасажер го моли за помощ и той незабавно алармира. Всичко това се случва в границите на секунди”, прибавиха още от „ Столичен електротранспорт”.
Те прецизираха, че всяка една обстановка в градския превоз се записва и се следи в действително време. Инцидентите тази година са към 155. Най-чести са кражбите, падналите жители и случаи на експанзия като вчерашния.

Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР