Млад мъж, нападал непознати жени без причина в Пловдив, заловиха

...
Млад мъж, нападал непознати жени без причина в Пловдив, заловиха
Коментари Харесай

Биячът на непознати жени с тежки закани към известен бизнесмен: Искаш ли да те коля сега?

Млад мъж, нападал непознати дами без причина в Пловдив, заловиха органите на реда. И.С. е на 24 години. Конкретният мотив, по който е арестуван е причиняване на лека телесна щета по хулигански подбуди на 29-годишната жена в подлез в града под тепетата.
„ Имаме запис от случая, който е жесток. Жената минава зад причинителя, без по никакъв метод да го предизвика, той я удря с шут в бедрото по подобен метод, че за мен остава неразбираемо по какъв начин тази жена не падна по очи.
Имаме и материали по делото, че има и други случаи, в които е нападал дами по улицата. За следващ път ще насочва зов към жителите, изключително към дамите – в случай че са потърпевши от това лице, да не се поколебаят, а по най-бързия метод да уведомят органите на реда, с цел да можем да работим по случая “, Атанас Илиев, заместник-районен прокурор на Пловдив.
Вече са открити и други потърпевши от експанзията на младия мъж. Ивайло Малинов е ресторантьор в известния пловдивски квартал „ Капана “. Разказва, че постоянно е ставал обект на вербална експанзия от страна на младия мъж, написа varna24.bg. Бил е очевидец и по какъв начин арестувания тормози клиенти на заведението – обикаля към масите, взима очилата им и ги чупи. Стига се до миг, в който задържаният вади нож против Ивайло и чупи една от печките на прилежащ ресторант.
„ Работех на компютъра и чух първо крещенето на господина, само че не обърнах внимание – и различен път сме имали вербални връзки с него. Той се приближи да изиска огънче, споделих му че нямам, тъй като не пуша. Той сподели: „ Искаш ли в този момент да ти счупя компютъра като нямаш огънче? “. Аз се изправих, той извади нож и попита: „ Искаш ли да те заколвам в този момент? “. Казах му: „ Коли ме, ще се обяда на полицията “ и той побягна като изрита една от печките ни и я счупи “, споделя Ивайло Малинов пред Българска национална телевизия.
Вчера нападателят беше арестуван за 72 часа. Прокуратурата приканва всеки, който е станал негова жертва, да се обърне към органите на реда.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР