Млад бургазлия изчезна безследно на път за София. 28-годишният Петър

...
Млад бургазлия изчезна безследно на път за София. 28-годишният Петър
Коментари Харесай

28-годишен бургазлия изчезна безследно, помогнете да го открием

Млад бургазлия изчезна безследно на път за София. 28-годишният Петър Николов нощес в 23:45 ч. е хванал рейс за столицата, откъдето е трябвало да потегли за Прага. Но това по този начин и не се е случило, телефонът му е изключен и околните му нямат никаква връзка с него. Това сигнализира майката на младия мъж – Фани Николова, представена от Флагман.бг.

Тя моли всеки, който има каквато и да е информация за него, да подаде сигнал в най близкото Районно ръководство на Министерство на вътрешните работи. 

Младият мъж е забелязан за последно нощес на автогара „ Юг “. Там околните му са го изпратили и са го качили в рейс на компания „ Карат-С “ за София. Тази заран в 10:00 ч. му е бил автобусът за чешката столица. Той обаче по този начин и не е потърсил околните си, с цел да ги осведоми дали всичко е наред. Родителите му са открили, че телефонът му е изключен. Звъннали и на компанията транспортьор, но оттам разбрали, че Петър изобщи не се е качил в рейса за Прага.

„ Синът ми се качи нощес в рейс на,,Карат ", в 23.45 ч. за София.Тази заран трябваше да пътува в 10 за Прага. Тел. му е изключен, не се е качил в рейса за Прага, нямаме връзка! Няма го! Казва се Петър, на 28г. Помогнете! “, приканва майка му Фани Николова в обществените мрежи.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР