Млад адвокат скри шапката на Михаил Билалов!Юристът предизвика истински фурор

...
Млад адвокат скри шапката на Михаил Билалов!Юристът предизвика истински фурор
Коментари Харесай

Участник от Един за друг на крачка от 100-те бона в Стани богат

Млад юрист скри шапката на Михаил Билалов! Юристът провокира същински възторг в "Стани богат " и бе на крачка от огромната премия. "Играе необикновено! Това е човек с същински познания ", са част от мненията за играта на Рангелов. Оказва се, че юристът е добре познато лице от дребния екран. Деян е риалити звезда от сантименталното риалити ". 33-годишният правист бе част от първия сезон на формата дружно със своята половинка Божидара.

Двойката бе на крачка от огромния край, но отпадна тъкмо преди него и приключи на влиятелното четвърто място. Мецаните, както бяха познати семейство Рангелови, бяха любимци на публиката. След като се потвърждават като двойка, която е един за различен, мъжът взема решение да ревизира знанията си с обичаната си игра. Със "Стани богат " Деян израства, само че споделя, че у дома пред дивана е доста по-лесно, в сравнение с стола на благосъстоянието.

"От дребен съм почитател на предаването - показа Деян, който, несъмнено, е в студиото с половинката си Божидара. Двамата имат малко момиче – Димана, на три години. Адвокатът остави безгласен водещия на шоуто Михаил Билалов. Въпреки сложните въпроси Деян сподели забележителна обща просвета и познания. А въпросите до 20 000 лв. съвсем не го затрудниха. Освен правист Деян се занимава и с писане. Той е създател на две книги-игри. С жена си се срещат в интернет. Повече от три месеца поддържат връзка в обществените мрежи, преди да излязат на среща.

източник: "България през днешния ден "
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР