MITSUBISHI разпространи първата официална информация за версията 2021 година на SUV модела

...
MITSUBISHI разпространи първата официална
информация за версията 2021 година на SUV
модела
Коментари Харесай

MITSUBISHI ECLIPSE CROSS 2021 вече и като зареждаем хибрид

MITSUBISHI популяризира първата официална информация за версията 2021 година на SUV модела си ECLIPSE CROSS, за който от компанията обещават, че ще предложи още по-спортен дизайн, наслаждение зад кормилото и подобрен комфорт. Новост при автомобила е и неговата зареждаема (plug-in, PHEV) хибридна версия, която обаче ще бъде налична единствено на някои пазари.

Новият MITSUBISHI ECLIPSE CROSS ще бъде лансиран първо на пазарите на Австралия и Нова Зеландия през ноември, а през 2021 година в продажба на локалните пазари ще бъде въведена и plug-in версията на модела. Автомобилът ще стане притежание на потребителите в Северна Америка през първата четвърт на идната година, но там няма да се предлага PHEV модификацията.

Зареждаемата хибридна версия на MITSUBISHI ECLIPSE CROSS употребява потвърдилото се при OUTLANDER PHEV двумоторна концепция- 2.4-литров MIVEC двигател и два електромотора, като системата избира автоматизирано сред три режима на работа- EV, Series Hybrid и Parallel Hybrid.

Интересна оригиналност при MITSUBISHI ECLIPSE CROSS е функцията Vehicle-to-Home, която е в състояние да подава към външни консуматори електрическа сила равностойна на потреблението на едно домакинство в продължение на до 10 дни, в случай, че батерията и резервоарът на ватомобила са напълно заредени.

От Mitsubishi споделят, че SUV моделът ще се предлага и във версия с 1.5-литров MIVEC четицилиндров турбоагрегат.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР