Mitsubishi показа първата снимка на възроденият Colt и разкри малко

...
Mitsubishi показа първата снимка на възроденият Colt и разкри малко
Коментари Харесай

Mitsubishi Colt се завръща като ребрандирано Renault Clio

Mitsubishi сподели първата фотография на възроденият Colt и разкри малко повече за известния модел, който за последно видяхме на пазара през 2013 година. Сега хечебекът ще се появи още веднъж на пазара благодарение на Renault, споделяйки обща платформа, технологии и съвсем идентична визия с последното потомство на Clio. Същата архитектура се употребява още от Nissan при Micra и Juke, Dacia Sandero, Renault Captur и Mitsubishi ASX, което също би трябвало да забележим през 2023 година.

Кадърът, който от Mitsubishi разпространиха ни демонстрира и евентуалната най-голяма разлика сред двата модела, а точно предната решетка и част от светлините. В центъра на предната част е сложена емблемата на компанията, а към нея виждаме хромирани или светещи детайли, свързани с фаровете.

Означението Hybrid EV на предния калник пък подсказва за задвижването на компактния хечбек, който най-вероятно ще разчита на 1.6-литров бензинов мотор с мощ от 94 конски сили и електромотор с мощ от 49 конски сили.

Colt се завръща на пазара тъкмо за 60-тата си годишнина и това сигурно ще бъде отпразнувано от марката. През 1962 година на пазара се появява истинският Colt 600./Fakti
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР