Mitsubishi Motors подкрепя инициативата за опознаване на България чрез бягане и здравословен

...
Mitsubishi Motors подкрепя инициативата за
опознаване на България чрез бягане и
здравословен
Коментари Харесай

Mitsubishi Motors е новият партньор на Българската федерация по лека атлетика в инициативата Run Bulgaria

Mitsubishi Motors поддържа самодейността за опознаване на България посредством тичане и здравословен метод на живот - Run Bulgaria, в предстоящите надпревари през септември и октомври. Пикапът L200 ще бъде автомобилът амулет на бяганията в гр. Долна баня, ж.к. Студентски град в София и гр. Луковит.

Със своя присъщ жанр, съчетаващ качество и надеждност, L200 издига представата за пикап на напълно ново равнище. Неговото 4WD задвижване, просторен интериор и обстойно товарно пространство го трансформират в перфектното средство както за работа, по този начин и за свободното време. Пъргавият вседеход не се стопира пред нищо, с цел да доближи целта си, тъкмо като феновете на бягането, които вземат участие в надпреварите на Run Bulgaria.

Учредени и провеждани с поддръжката на БФЛА, поредицата надпревари на Run Bulgaria целят освен популяризирането на бягането и здравословния метод на живот, а и на красиви, само че непознати кътчета на България. Бяганията са подобаващи както за фенове, по този начин и за експерти и се организират на разнообразни по трудност трасета из цялата страна – шосейни, кроскънтри и планински. Първото официално съревнование на придвижването бе планинско тичане в Сунгурларе на 18 март по трасе моделирано от най-хубавия бегач на този вид трасета в България - Шабан Мустафа. Последваха бягания в Пазарджик - 22 март, Шабла - 21 април, Хисаря - 5 май, и Витоша – 19 май. Предстоящите събития от календара са: планинско тичане на 2 септември в Долна баня – 11 км, шосеен пробег в Студентски град в София на 23 септември и шосеен пробег от град Луковит до пещера Проходна на 21 октомври.

„ Щастливи сме, че имаме опцията да си партнираме още веднъж с БФЛА в инициативата Run Bulgaria, която развива културата на придвижване в България. Ние в Mitsubishi Motors имаме вяра, че същински положителните се доказват в обстановки на предизвикателства и компликации, както автомобилите, по този начин и хората. ” – с усмивка сподели Виктор Мезан – изпълнителен шеф на Балкан Стар Мотърс АД – дистрибутор на Mitsubishi Motors за България.


Повече информация за надпреварите и как да се запишете за присъединяване можете да откриете тук: https://runbulgar.com/bg/
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР