Mitsubishi Motors Corporation обяви, че отборът Mitsubishi Ralliart ще вземе ...

Mitsubishi Motors Corporation обяви, че отборът Mitsubishi Ralliart ще вземе

Mitsubishi Ralliart с участие в AXCR

Mitsubishi Motors Corporation разгласи, че тимът Mitsubishi Ralliart ще вземе присъединяване в изданието 2022 година на AXCR (Asia Cross Country Rally), което ще се организира от 6 до 12 август.

Отборът Mitsubishi Ralliart, който залага на особено готова версия на пикапа Triton (L200 на някои пазари), е частен- благосъстоятелност на тайландската TANT SPORTS, само че разчита на поддръжка от страна на Mitsubishi Motors Corporation и на Хироши Мацуока (двукратен победител на рали Дакар) на директорското място.

"В пордължение на доста години, Mitsubishi Motors се състезаваше в Световния рали шампионат и в рали Дакар, печелейки шампионски трофеи и в двете, и подобрявайки пътното държание на колите Mitsubishi, на които можем да се любуваме с убеденост във всевъзможни атмосферни и пътни условия ", разяснява Хироши Мацуока. "Участието на Mitsubishi Motors в AXCR под формата на техническа поддръжка ще ускори уникалността на нашите артикули, изключително за стратегическите модели в ASEAN, включително пикапи и SUV. Mitsubishi Ralliart ще се приготви, с цел да посрещне упованията на нашите почитатели ".

Източник: auto-press.net


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg