Mitsubishi Motors Corporation (MMC) постави началото на завръщането на емблемата ...

Mitsubishi Motors Corporation (MMC) постави началото на завръщането на емблемата

Mitsubishi възроди линията Ralliart първо в Тайланд

Mitsubishi Motors Corporation (MMC) сложи началото на завръщането на емблемата Ralliart с лансирането на две специфични серии на моделите си Triton и Pajero Sport в Тайланд.

Triton Ralliart и Pajero Sport Ralliart ще бъдат налични за закупуване от 1 декември, а като отличителна линия на представителите на специфичната серия могат да бъдат посочени тематичните винилови приложения за екстериора.

От Mitsubishi дават обещание, че гамата на Ralliart ще бъде съществено развита, като ще предлага голям брой аксесоари и в допълнение неспокойствие, само че съответно при Triton Ralliart и Pajero Sport Ralliart рали-тематиката се изчерпва с лепенките, червени калобрани, черни челна решетка и джанти, бродирани с логото на Ralliart стелки и червени акценти по интериора и екстериора. При Pajero Sport Ralliart се следят също по този начин спомагателни вежди на калниците, черни релси на тавана и заден спойлер."За нас е същинска чест да върнем продуктите на Ralliart на почитателите на Mitsubishi Motors и Ralliart ", споделя Такао Като, президент и изпълнителен шеф на Mitsubishi Motors Corporation. "Стартирайки с тези Ralliart специфични серии в Тайланд, ние планираме да представим още аткрактивни артикули след това ".

Източник: auto-press.net


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg