Митническите служители установиха голямо количество бира, превозвано в нарушение на

...
Митническите служители установиха голямо количество бира, превозвано в нарушение на
Коментари Харесай

Иззеха близо половин тон контрабандна бира на „Дунав мост“-Видин

Митническите чиновници откриха огромно количество бира , транспортирано в нарушаване на Закона за акцизите и данъчните хранилища, оповестиха от Агенция " Митници ".

На 13 май в региона на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Дунав мост " 2-Видин е спрян за инспекция товарен автомобил, ръководен от двама румънски жители.

Водачите дават транспортни документи за транспортираната стока, в които са разказани 475.2 литра или 1440 бутилки бира от 0,330 литра с 5% алкохолно наличие, само че не дават документи.
 Агенция " Митници "
При осъществената инспекция в акцизната осведомителна система БАЦИС митническите чиновници откриват, че фирмата-получател няма акцизна регистрация и не е подала годно съобщение до способеното митническо институция, каквото се изисква преди изпращането и надлежно приемането на акцизни артикули от друга държава-членка на Европейски Съюз.

При извършен диалог с шефа на фирмата-получател е открито, че той не чака и не е поръчвал такава стока от Румъния. По случая е формирано административнонаказателно произвеждане против фирмата-превозвач. Акцизните артикули са арестувани.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР