Митническите служители на МП Капитан Андреево откриха голямо количество медикаменти

...
Митническите служители на МП Капитан Андреево откриха голямо количество медикаменти
Коментари Харесай

Спипаха 125 кг контрабандни секс стимуланти и болкоуспокояващи


Митническите чиновници на Министерство на правосъдието Капитан Андреево откриха огромно количество лекарства в товарен автомобил, влизащ в страната от Турция.

На 12.02.2023 година,около 02.00 часа, на пункта идва влекач с полуремарке с непозната регистрация. Шофьорът показва пред митническите чиновници постоянни документи за транспортираната стока – ламинат от Турция за Албания.

По метода „ разбор на риска “ дежурните митнически чиновници селектират камиона за щателна митническа инспекция, в това число с рентген. При последвалия физически надзор в товарното помещение са открити кашони, цялостни с 22 936 таблетки, 2713 инжекционни разтвора, 76 мехлема с друго предопределение и 48 инхалатора. Сред заявената стока са открити и 2 кашона, съдържащи 40 литра препарати за растителна отбрана, неразрешени за импорт в Европейски Съюз.

На лидера - косовски жител, е формиран акт по Закона за митниците за опит да бъдат пренесени артикули през държавната граница без знанието и разрешението на митническите органи.



Агенция Митници
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР