Митническите служители на Лесово откриха пистолет без надписи и сериен

...
Митническите служители на Лесово откриха пистолет без надписи и сериен
Коментари Харесай

Откриха пистолет и 106 бойни патрона в дамска чанта на „Лесово”

Митническите чиновници на " Лесово " откриха револвер без надписи и сериен номер и 106 бойни патрона в дамска чанта на пътничка - българска гражданка, оповестиха от Агенция " Митници ".

На 28 август, на трасе " Входящи леки коли " от Турция идва автомоби л с българска регистрация. В зоната за митнически надзор водачът и пътничката в автомобила - и двамата български жители, са оповестили, че нямат нищо за обявление.

По метода за разбор на риска транспортното средство е селектирано от митническите чиновници за щателна митническа инспекция. В хода на контролните дейности в дамската чанта на пътничката е намерено огнестрелно оръжие - револвер без надписи и без сериен номер с шест патрона в пълнителя.
 Агенция " Митници "
Също в дамската чанта са открити и две кутии съдържащи по 50 патрона за огнестрелно оръжие. Шофьорът на колата е декларирал след това, че револверът и патроните са негови.

Оръжието и боеприпасите са конфискувани и по случая се води следствие под надзора на прокуратурата в Ямбол. При щателната инспекция на транспортното средство митническите инспектори откриват и укрити във фабрични кухини в багажника и под аварийна гума общо 2040 къса - 102 кутии контрабандни цигари от три разнообразни търговски марки, без български акцизен бандерол.

Цигарите също са конфискувани, като за тях е формиран акт против водача на автомобила за откритото административно нарушаване.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР