Митническите служители на ГД Митническо разузнаване и разследване“ откриха близо

...
Митническите служители на ГД Митническо разузнаване и разследване“ откриха близо
Коментари Харесай

Спипаха близо 9 кг марихуана на МП Капитан Андреево

Митническите чиновници на Групово дело „ Митническо разузнаване и следствие “ откриха близо 9 кг марихуана при инспекция на камион.
 На 15.06.2019 година, към 5.30 часа, на Министерство на правосъдието Капитан Андреево идва товарен автомобил с турска регистрация, който пътува от Сърбия през България за Турция. Шофьорът - турски жител, показва пред митническите чиновници постоянни документи за транспортираната стока и декларира, че няма персонални движимости, артикули или валутни полезности за обявление. По метода  „ разбор на риска “ транспортното средство е отклонено за щателна митническа инспекция, при която в един от шкафовете  в шофьорската кабина е открит черен сак цялостен със 17 полиетиленови плика. При разрязването на един от пликовете  е открито, че съдържа зелена тревиста маса. Направеният полеви наркотест е реагирал на канабис /марихуана/. Общото тегло на наркотичното вещество е 8.860 кг.
По случая е формирано досъдебно произвеждане от проверяващ митнически контрольор под надзора на Окръжна прокуратура – Хасково. Шофьорът  е арестуван с прокурорска мярка „ задържане под стража “ за 72 часа. Предстои да бъде импортирано искане за непрекъснатото му оставане в ареста
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР