Митнически служители задържаха 4085 кг контрабандни билкови сексуални стимуланти и

...
Митнически служители задържаха 4085 кг контрабандни билкови сексуални стимуланти и
Коментари Харесай

Иззеха над 4 тона сексуални стимуланти и хранителни продукти на „Лесово“

Митнически чиновници задържаха 4085 кг контрабандни билкови полови стимуланти и хранителни артикули при инспекция на товарен автомобил, оповестиха от Агенция " Митници ".

Камионът с непозната регистрация е дошъл на Митнически пункт " Лесово " на 23 ноември, на входящо трасе от Турция, ръководен от молдовски жител. Шофьорът е заявил, че транспортира групажна стока от Турция за Русия.

Митническите чиновници селектират транспортното средство за щателна митническа инспекция, при която сред заявените артикули са открити недекларирани 7700 опаковки по 240 грама паста и 125 опаковки по 230 грама паста с разнообразни надписи - и двата продукта са полови билкови стимуланти.

В товара са открити също и недекларирани 5100 опаковки по 400 грама орехова паста и 700 броя артикул от пчелен мед в опаковки по 240 грама. Недекларираните общо 13 625 опаковки с контрабандно пренасяни артикули са конфискувани. Според първичната експертиза от експерт, тяхната стойност е в размер на 165 699 лв..

По случая е формирано досъдебно за стокова контрабанда, което се организира от проверяващ митнически контрольор и под надзора на Окръжна прокуратура-Ямбол.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР