Митнически служители задържаха 250 кг контрабанден тютюн за наргиле на

...
Митнически служители задържаха 250 кг контрабанден тютюн за наргиле на
Коментари Харесай

Задържаха контрабанден тютюн за наргиле на стойност 90 000 лв. на Капитан Андреево

Митнически чиновници задържаха 250 кг контрабанден тютюн за наргиле на Капитан Андреево при инспекция на влизащ в страната товарен автомобил, оповестяват от Агенция " Митници ".

На 28 септември, на пункта, идва влекач с прикачено полуремарке с унгарска регистрация. Шофьорът – сръбски жител, показва пред митническите чиновници постоянни документи за транспортираната стока – железни капачки от Турция за Унгария. Превозното средство е селектирано за щателна митническа инспекция, в това число с рентген.

При последвалия физически надзор в товарното помещение измежду заявената стока са открити 33 кашона, съдържащи разнообразни опаковки с тютюн за наргиле. Общото количество на недекларираната акцизна стока е 250 кг на стойност 90 000 лв.. 

По случая е формирано досъдебно произвеждане от проверяващ митнически контрольор под надзора на Окръжна прокуратура –Хасково.

На водача е повдигнато обвиняване, за преместване през границата на страната артикули без знанието и разрешението на митниците за търговски или индустриални цели в огромни размери.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР